VIDEO: Na Josefově farmě nastalo peklo: Tohle není pro zasmání, ale pro psychiatra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO: Na Josefově farmě nastalo peklo: Tohle není pro zasmání, ale pro psychiatra!

Katarina dočista zešílela a prohlásila reality show za dílo Satanovo!
Katarina dočista zešílela a prohlásila reality show za dílo Satanovo! (Reprofoto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Krásný letní den jako stvořený pro společný výlet na kolech směr rokokový zámek Nové Hrady. To je prostředí, ve kterém se odehrává anabáze individuí kolem sedláka Josefa. Člověk by řekl, že taková idylka se v psychotický horor nezvrhne. Opak je smutnou skutečností. A v hlavní rokli opět vyšinutá Katarina!

Místo úst stoka

Vtipálek Josef se rozhodl, že prověří fyzickou zdatnost adeptek na farmářky a vzal je na přibližně sedm kilometrů dlouhou vyjížďku vstříc historii. Alkoholem zkoušenou tělesnou schránku Simony by taková "štreka" zabila, takže jela napřed autobusem. Již v první zatáčce za Pepovou hospodou to začalo. Katarina spustila nekontrolovatelný příval desítek nadávek, který nešlo zastavit celou cestu.


Funící svině

"Budou funět, jako svině, když jdou z bukvic, až pojedou ty kopečky. Já  jsem jim říkal, že tady žádný kopečky nejsou," směje se Josef pod fousy, než vyjeli. Ale to netušil, co tím rozpoutá. "To je idiot, kudy nás to vede ten mamlas, debil, magor vypatlanej chlap," chrlí ze sebe primitivní prodavačka. "Samý kameně. Mně je špatně, jsem mu říkala, ať jedem po cestě, už nemůžu. Já si půjdu, kde já chci. Bohužel se mi musíte podřídit," tak a podobně blábolí nevyrovnaná Katarina.
Jak by bylo na světě krásně...bez ní!

Kudy projede, tam schnou kytičky, když otevře ústa, umírají ptáčkové. Přitom všude kolem je překrásně, slunce, azurová obloha, prostě zcela absurdní scéna. "To je kráva, pořád za mnou řve," zoufá si Josef. "To je na zabití," na to Líba a otáčí se na druhou blondýnu: "Ty opravdu chceš dostat přes držku, viď!" Katarina se pokusí ospravedlnit své šílenství a kňučí: "Dívej se, kolik je tu kameňů! Na to ale její rivalka nemá nervy, a vybuchne:  "Tak se poser! Zavři hubu, já už tě nebudu poslouchat, opravdu!"
Satanův Farmář

A jak to celé skončí? Nebudeme prozrazovat vše, nicméně ještě jednou ten den Katrina šokuje. Prohlásí celou reality show za dílo Satanovo a obrátí se celou svou bytostí na víru. "Takovejhle chlap si mně nezaslouží, to je chlap od Satana. Já potřebuju chlapa od Boha. To není člověk pro mě, neumí se chovat k ženě. Já jsem krásná ženská, patřím úplně do jinšího světa. Pastor mi řekl: Kačko, nechoď do reality-show, tohle není od Boha, ale od Satana!"
Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.