Finková přiznává: Co podstupuje kvůli kvalitnějšímu sexu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Finková přiznává: Co podstupuje kvůli kvalitnějšímu sexu?!

Linda Finková
Linda Finková (Ringier Axel Springer / Mária Rušinová / Aha!)

Moderátorka Linda Finková (45) se rychle oklepala z vyhazovu z rádia a volný čas využívá k utrácení a zkrášlování. Sama narovinu přiznává, že díky nové péči má i lepší sex.

Finková už na začátku minulého září prozradila, že na její dva vibrátory se po setkání s jejím současným přítelem Milanem Večesem tak akorát práší na poličce. „Když dojde na sex s mým současným přítelem, mám ráda, když je dominantní a když se mnou v posteli – a nejen tam – vymete každý kout. To mi vyhovuje. Jsem přece jenom normální středoevropská žena,“ prozradila tenkrát Finková v pořadu Intim Night.

A jestli je to po návštěvách kosmetických studiích ještě větší jízda, tak už pár musí opravdu připomínat dva králíčky. „Díky tomu, že už každý den nejsem v rádiu, tak mám více zakázek na moderování a taky více peněz,“ prozradila Finková Blesku.

A vydělané peníze jdou do jasné investice – jejího vzhledu. Naposledy si nechala udělat výživnou kúru na vlasy a různé zkrášlovací procedury na obličeji. A práce kosmetika Pityho se vyplácí. „Zdálo by se, že to dělám kvůli chlapovi, a vlastně je to pravda. Je pak lepší i sex,“ přiznává Finková.  



Autor:  mpa

Přečtěte si
franckajagrova
18. 3. 2014 • 23:59

Do parády si ji vzal kosmetik Pity. to e ten ůchyl z jedné řady Vyvolených !

franckajagrova
18. 3. 2014 • 23:54

Ošklivá stará ženská...místo kosmetiky by si měla dát radši pytel přes hlavu !

prroud
18. 3. 2014 • 13:00

Jeji "starosti" a Rothschildovi prachy bych chtel mit.........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.