Tajný vzkaz Kramného matce: Policista se neudržel a začal mě bít hlavou o zem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajný vzkaz Kramného matce: Policista se neudržel a začal mě bít hlavou o zem!

Na Petra K. byla u soudu uvalena vazba
Na Petra K. byla u soudu uvalena vazba (Foto: ČTK)

Petra Kramného (35) obviněného z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8) prý policie během výslechů bije! Během posledního v ostravské vazbě podle maminky Ireny zkolaboval, když mu vyšetřovatel tloukl hlavou o zem! Může Petr Kramný spáchat pod nátlakem sebevraždu, podobně jako vrah Aničky Janatkové (†9) Ota T. (†41)?

Při návštěvě rodiny minulou středu byl Petr Kramný hlídán kriminalisty, pořádně spolu nemohli promluvit. Hrůzný vzkaz rodičům poslal po právníkovi. „Vyšetřovatel prý ztratil nervy, povalil ho a tloukl mu hlavou o zem,“ popisovala s pláčem jeho slova maminka Irena.

Jejího syna policie obvinila, že zabil na dovolené v Egyptě manželku a dceru elektřinou. „Chtějí z něj přiznání ohledně elektřiny vytlouct stůj co stůj,“ brání ho. Sám Petr K. podle jeho advokáta Jaromíra Richtera za verzí o otravě neochvějně stojí.

Během čtyřhodinového výslechu se minulé úterý Petr Kramný opravdu zhroutil. Podle právního zástupce, který na místě ale nebyl, se sesypal psychicky. Petra Kramného čeká do konce týdne další výslech. Zvládne ho?

Kriminalista Josef Doucha: Nátlak je projev slabosti policie

„Mnohdy bývá stížnost na policejní nátlak součástí účelové obhajoby,“ tvrdí kriminalista Josef Doucha a pro Aha! popsal, jak výslech probíhá, co a proč si policie nesmí nikdy dovolit.

*U výslechu má obviněný právo na advokáta, pokud to sám neodmítne.

*Obviněný má právo nevypovídat.

*Policisté mu nesmí tykat.

*Policie nesmí použít psychický nátlak.

*Pokud policista použije při výslechu násilí, jde o trestný čin.

*Advokát může výslechy pod nátlakem u soudu napadnout.


Robert Káčer z Vězeňské služby ČR: K sebevraždám dochází

„K sebevraždám ve vazebních věznicích dochází i přes maximální snahu dozorců jim zabránit,“ řekl Aha! Robert Káčer z generálního ředitelství Vězeňské služby ČR. Co dělají pro to, aby si obvinění nemohli ublížit, či jim nebylo ublíženo?

*Kontroly – jsou pravidelné i nečekané, aby se vězni nemohli připravit. Hledají se ostré či bodné předměty.

*Zacházení – odborníci zhruba měsíc vytváří individuální plán zacházení, aby se co nejvíce předešlo sebevraždě.

*Dohled – vězni se nesmí hlídat kamerou, chodbou proto pravidelně prochází dozorci.

*Psycholog – člověk v cele může kdykoliv požádat o pomoc psychologa nebo kněze.


Může se zabít
Hrozí, že by se Petr Kramný pokusil o sebevraždu? Vrah Aničky Janatkové z Prahy, Ota T., se ve vazbě oběsil, případ pak musel být odložen. „Ve vazbě je pochopitelně spousta tkanin, na kterých by to šlo,“ připustil pro Aha! Robert Káčer.



Přečtěte si
ixtlil
15. 3. 2014 • 22:20

Otakar Tomek nebyl vrah, to jen fízli z pohodlnosti, když jej "zesebevraždili" , tak řekli, že jiný podezřelý není a že "nejspíš" je pachatel "on" a protože nežije, tak to nejde k soudu, který by fízly donutil provést důkazy typu "nejspíš". A podobně by to dopadlo s panem Kramným, kdyby došlo k jeho "sebevraždě" , tak fízlové ihned po té uzavřou případ, nepůjde to k soudu a řeknou opět "nejspíš on" = jednoduchý způsob řešení případů, ani soudu není třeba., ani dokazování.

santamonica
13. 3. 2014 • 17:53

Kramného zatkli,aniž měli jediný důkaz? Tys jsi byla u toho, kdyz soudce uvalil vazbu? Pokud ano, mela bys prodat Blesku "exluzivni" reportaz. A pokud jsi tam nebyla, tak bys mela radeji drzet papulu, vis?

santamonica
13. 3. 2014 • 17:42

Sem napište Váš názor

santamonica
13. 3. 2014 • 17:41

no jo, jenze ty holky si to zaslouzily, protoze Peta s nimi nebyl stastny, takze na nich vubec nezalezi. jeji podnikani je dulezite, smrt snachy a vnucky ne

santamonica
13. 3. 2014 • 17:39

myslim, ze mate naprostou pravdu. kriminaliste si daji zatra pozor aby se nedopustili nejakeho prohresku, ktery by mohl Kramneho osvobodit. A myslim, ze kamery jsou dneska vsude, a pokud by je vypnuli tak to muze vyuzit pravnik k obhajobe. On si nas Peta proste neda pokoj a musi provokovat. copak mu nedojde, ze so dela do vlastniho hnizda?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.