Těhotná hvězda Ordinace Stryková: Bouračka těsně před porodem! Bezvědomí, krvácení... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Těhotná hvězda Ordinace Stryková: Bouračka těsně před porodem! Bezvědomí, krvácení...

Strykovou nechají scénáristé zmizet ze seriálu po vážné dopravní nehodě.
Strykovou nechají scénáristé zmizet ze seriálu po vážné dopravní nehodě. (TV Nova)

Pravnouče Waldemara Matušky (†76) přivede na svět hvězda Ordinace v růžové zahradě Jana Stryková (34) každým dnem. Připravit se na to musel nejen tatínek, filmový zvukař Matěj Matuška (34), ale i scenáristé seriálu. Sympatickou zdravotní sestřičku Kateřinu proto už zítra nechají vybourat!

Zběsilá jízda na motokárách, prudký náraz a silný otřes mozku. Opravdu ošklivý scénář dostala do rukou herečka, která byla v době natáčení děsivé scény už v sedmém měsíci. „Přizpůsobili jsme Kateřině její dějovou linku, aby byl hladký nejen průběh natáčení, ale i o porod a mateřství její představitelky,“ prozradila deníku Aha! producentka Lenka Hornová. Jak dodala, role Strykové tím v seriálu nekončí. Kdy se ale vrátí na plac, bude záležet hlavně na ní.

Poleží si v nemocnici
Na rozhodnutí bude mít ale času dost. Autoři ji totiž »odklidí« do jiné nemocnice. „Nehoda rozpoutá a odhalí její daleko závažnější onemocnění, které bude vyžadovat nákladnou operaci v zahraničí. Kateřinu tedy neztrácíme a diváci o ni nepřijdou. Právě v těchto dnech se kolem Kateřiny začíná rozehrávat velký příběh,“ prozradila další detaily Hornová. Do jeho pokračování si ale Jana bude plnými doušky užívat dcerky Aničky nebo syna Jáchyma. Na pomoc jim už tento týden přijede z Hamburku také Waldův syn Mirek Matuška (59). „Vážně se těším, jak budu vozit kočárek,“ řekl Aha!



Přečtěte si
ivoadler
13. 3. 2014 • 11:39

Klasická sviňárna bulváru: záměna seriálu za realitu.

jarypadlo
12. 3. 2014 • 17:53

Žádná Struková nebo Stryková,prasnacha MATUŠKY - to je nejdůležitější u umělkyně tohoto formátu.Ještěže nečumím na trapné sereály!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.