VIDEO: Roztomilý pejsek měl do dvou dnů umřít: Opil se jak Dán a to ho zachránilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO: Roztomilý pejsek měl do dvou dnů umřít: Opil se jak Dán a to ho zachránilo!

Charlieho zachránila před uhynutím vodka.
Charlieho zachránila před uhynutím vodka. (Foto: reprofoto Herald Sun)

Neuvěřitelný příběh se šťastným koncem se odehrál nedávno v australském Melbourne. Jako zázrakem unikl maltézský teriér Charlie jisté smrti poté, co mu veterináři předpovídali maximálně dva dny života. Mlsný psík se totiž v garáži nalízal nemrznoucí směsi do auta a v podstatě ho již čekalo jen selhání ledvin a smrt.

Majitelka psa Jacinta Rosewarne vzala zvíře k veterinářům, kteří konstatovali, že se pes otrávil smrtícím ethylen-glykolem a během krátké doby pojde. Jako malou naději na záchranu doporučili, nechat malého psíka popíjet vodku. Jacinta na jejich doporučení dala.


A stalo se nemožné. Alkohol skutečně v organismu podpořil vylučování jedu z těla. Šťastná majitelka v Herald Sun vyprávěla: "Charlie se dnes vrátil domů, stále popíjející a s kocovinou. Byl naprosto namol," smála se a dodala: "Klopýtal, narážel do mě a dokonce zvracel jako každý opilec. Bylo to stresující a k popukání zároveň."



Přečtěte si
jankanezna
15. 5. 2014 • 06:41

Tak toho nevies asi viac

nyctereutes
12. 3. 2014 • 09:27

Můžete mi sdělit, jak vypadá "maltézký teriér"? Já znám jen maltézSkého psíka a ten rozhodně nemá nic společného s teriéry...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.