Už je to jisté: Žádný Colin Farrell! Víme, kdo opylovává Petru Němcovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Už je to jisté: Žádný Colin Farrell! Víme, kdo opylovává Petru Němcovou!

To byste neuhádli, s kým ve skutečnosti chodí Petra Němcová!
To byste neuhádli, s kým ve skutečnosti chodí Petra Němcová! (Foto: Aha! - ara)

Na letošním ceremoniálu předávání Oscarů se příliš mnoho Češek neukázalo. Ne tak Petra, která byla naopak středem pozornosti nejslavnějších hollywoodských hvězd. Svět krátce předtím obletěla její momentka se slavným hercem Colinem Farrellem. Okamžitě se začalo spekulovat, že on je tím novým mužem, který nahradil Petře premiéra Haiti Laurenta  Lamotha (41).

Ministerský předseda karibské země měl slavnou českou modelku odvrhnout proto, že ho dostatečně nereprezentovala. Tlak na Lamotha vyvíjeli hlavně jeho poradci, protože prý je Petra příliš kontroverzní, vztah nemá dobrý vliv na jeho život a politické ambice a navíc škodí jeho image.


Jak to bylo s Farrellem

Když se potom Němcová objevila ve společnosti oblíbeného irského herce Colina Farrella, leckdo už viděl, jak je ruka v rukávě. Jenže tenhle vztah byl spíše výplodem senzace chtivých novinářů. "Člověk mluví s někým, sedne si vedle někoho a lidi z toho udělají něco více, než co je," směje se dnes aférce Petra.
Kdo s Petrou sdílí lože?

Před týdnem byla u příležitosti otevření nového módního butiku Němcová přímo otázána, jak to tedy má - je zadaná? "Už dlouho, no. Jakékoliv fámy přijdou a zase odejdou, já jsem šťastná, to je nejdůležitější," šokovala svou opovědí modelka. Je totiž nad slunce jisté, že Petra Němcová a Laurent Lamoth i nadále tvoří pár, i přes nelibost jeho okolí.



Přečtěte si
ivoadler
14. 3. 2014 • 19:17

Farell to určitě není. Ten souloží jen před kamerou. Opylovává, jo? Kdy se dočkáme nějakýho semene? Petra je jenom taková večírková. Pobavit a jít.

lillyli
14. 3. 2014 • 08:48

Která Andrea? Snad ne Verešová? Nevím, jestli by měli randit s dělníkem, ale jsem si jistá, že mnoho dělníků tyhle dvě svým rozumem předčí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.