Starořecké módní nebe a peklo: Aňa jako Afrodité, Dyk a Vilhelmová coby Čert a Káča... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Starořecké módní nebe a peklo: Aňa jako Afrodité, Dyk a Vilhelmová coby Čert a Káča...

Partnerům Dykovi a Vilhelmové by příště neškodila pomoc stylisty. Geislerová svými rysy do antické atmosféry přímo zapadla. Módní návrhář Jakub Polanka to ví.
Partnerům Dykovi a Vilhelmové by příště neškodila pomoc stylisty. Geislerová svými rysy do antické atmosféry přímo zapadla. Módní návrhář Jakub Polanka to ví. (Foto herminapress.cz)

ako na bájném Olympu! Tak to vypadlo na předávání cen Czech Grand Design. Kdo se svým vzezřením zařadil po bok bohům a kdo měl naopak takovou ránu, že by ho poslali rovnou do temného podsvětí?

Herečka Aňa Geislerová (37) si svými půvaby nezadala s půvabnou Afrodité! Na rezavých kadeřích jí nemohl chybět věnec z bobkového listu, zato róbu zvolila všednější, i když ani na té nechyběly starobylé vzory.

Řeckému podsvětí nebo prostě obyčejnému módnímu peklu by oproti tomu mohli bez přehánění kralovat Vojta Dyk (28) a Táňa Vilhelmová (35). Dykův frak připomíná pohádkového pekelníka a herečka v neforemných šatičkách hodných vesnické holky by mu mohla z fleku dělat Káču. 





Přečtěte si
klaraabara
25. 4. 2014 • 13:52

Geislerova chodila vždycky příšerně oblečená od doby co ma děcko s majitelem blesku se však o tom nesmí psát tak se o ni píse jen pozitivně ;-ta si to mu měla zaridit Dzlatokopka

edea
12. 3. 2014 • 06:27

A taky Geislerová je Anna,nikoliv Aňa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.