Koktova přítelkyně Lenka V(B)acvalová si uřízla ostudu: Bum! A ležela na zemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koktova přítelkyně Lenka V(B)acvalová si uřízla ostudu: Bum! A ležela na zemi!

Z Vacvalové by byl skvělý cirkusový klaun. Pád »vozembouch« umí dokonale.
Z Vacvalové by byl skvělý cirkusový klaun. Pád »vozembouch« umí dokonale. (Foto Aha! – Martin Hurda, Profimedia.cz, facebook.com, koláž Ahaonline.cz )

Natáhla se jak široká, tak dlouhá. Moderátorka Lenka Vacvalová (24) si uřízla pěknou ostudu! Při moderování přehlídky na ledové ploše se zamotala do šatů a předvedla ukázkový let střemhlav k zemi!

Přitažlivost zemská umí pěkné divy! Na vlastní kůži se o fyzikálním zákonu přesvědčila i moderátorka a přítelkyně Josefa Kokty (55) Lenka Vacvalová. V jehlových podpatcích poprvé uklouzla už při vstupu na ledovou plochu a na červeném koberci, po kterém chodily i modelky v extravagantních 3D plavkách, se efektně poroučela k zemi.


„Poprvé jsem uklouzla na ledu a rozhodilo mě to tak, že jsem si hned nato přišlápla sukni,“ okomentovala Lenka se slzami v očích. Výraz přišlápla byl ale hodně slabý. Vacvalová nebo lépe řečeno »Bacvalová« se do sukně přímo zamotala.
Naštěstí to ale dopadlo dobře. Lenka zůstala celá, diváci se pobavili a jediné, co utrpělo nějakou újmu, bylo moderátorčino sebevědomí.



Přečtěte si
gabi50
11. 3. 2014 • 23:15

Hmm, další Slovena, co se nasáčkovala do Čech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.