Petr Kramný posílá vzkaz z vazby a co všechno ukázal výsledek pitvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Kramný posílá vzkaz z vazby a co všechno ukázal výsledek pitvy!

Petra K. stále trvá na své verzi
Petra K. stále trvá na své verzi (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Martin Hurda, ČTK)

Petrovi Kramnému (35) obviněnému z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8) se hroutí obhajoba! Policie rozprášila jeho tvrzení o otravě. Zabíjel prý elektřinou! On ale z vazby přes advokáta vzkázal: »Trvám na tom, že jsme byli otráveni!«

V neděli se vrátila z Egypta policejní delegace srovnávající výsledky vyšetřování českých a egyptských kriminalistů. „Nikde policie o otravě nikdy nepsala,“ řekl po příletu šéf Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Milan Pospíšek. „Pitva potvrdila, že zabíjela elektřina. Nechápu ale, proč to policie držela tak dlouho,“ doplnil ho advokát Petra Kramného Jaromír Richter.

Konec divadla?
Petr Kramný od začátku tvrdil, že byli všichni tři otráveni. Pro potvrzení poslal i pozvracenou mikinu. „Na tom klient trvá, verze s elektřinou je podle něho nesmysl,“ vysvětlil Richter. Na Petrem »podstrčené« důkazy policie zřejmě ohled nebere. „Neviděl jsem ještě expertizu látek na mikině,“ dodal advokát.

Jed či žiravina jsou nesmysl
„Informace o otravě jedy či rozleptání žaludku žíravinou jsou naprosto nesmyslné dedukce. Mluvil jsem s patologem, který obě pitval,“ vyvrátil pro MF Dnes tvrzení egyptských lékařů přednosta Ústavu soudního lékařství z ostravské Fakultní nemocnice Igor Dvořáček. Ti od počátku uváděli, že Monika a Klárka měly rozleptané žaludky!



Autor:  et

Přečtěte si
egyptanka
11. 3. 2014 • 20:53

egyptanka
11. 3. 2014 • 20:53

tarka
11. 3. 2014 • 20:30

"Mluvil jsem s patologem, který obě pitval,“ vyvrátil pro MF Dnes tvrzení egyptských lékařů přednosta Ústavu soudního lékařství z ostravské Fakultní nemocnice Igor Dvořáček. " Už vidím, jak tento člověk poskytoval takovéto informace AHA

adeso
11. 3. 2014 • 18:19

neboj , ten nikdy nepřizná ani prd

adeso
11. 3. 2014 • 18:18

no vyžadoval respekt, je velký, šikovný a krásný. Manželka ho měla za neschopu, a to oni nesnesou. Nakonec který z nás to snese.. A protože parohy a ještě rozvod neunesl, žena neposlouchala , sakra co s tím... buhví co mu matinka tloukla do palice.. věřím, že na tom má velký podíl... kdyby promluvila sestra asi bycho se divili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.