Helenu vyšplouchla Zelenina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Helenu vyšplouchla Zelenina!

Helena Vondráčková se do moderování vrhla doslova po hlavě.
Helena Vondráčková se do moderování vrhla doslova po hlavě. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Helena Vondráčková (59) má za sebou dvoudenní maraton natáčení své nové hudební show Hvězdy u piana! Během něj stihla natočit pět dílů pořadu a pořádně potrápit svůj hlas.


Do jednoho z dílů se navíc na poslední chvíli musela shánět náhradnice za Jitku Zelenkovu, která onemocněla! Místo ní k pianu přispěchala soutěžit Eva Pilarová!

S chřipkou se totiž špatně zpívá, a tak si Jitka Zelenková, které Vondráčková kamarádsky přezdívá Zelenina, bude muset na písničkovou soutěž s tajenkami počkat někdy do příště. Nebyla však sama, koho nachlazení potrápilo. Se stejným problémem se potýkala i samotná moderátorka pořadu televize Prima Helena. „Už mě to nastuzení drží týden,“ stěžovala si před začátkem, brzy se však bez problémů rozmluvila i rozezpívala. To zpěváci Laďa Kerndl a Dalibor Janda mají hlas nakřápnutý od přírody, a dokonce si na nich postavili kariéru! „Jsme družstvo nemocných hlasů!“ smáli se Kerndl s Jandou, kteří soutěžili proti týmu »blondýn« ve složení Eva Pilarová a exHolka Klára Brzobohatá. Na Barrandov, kde se natáčí, si kromě nich dorazili zasoutěžit i Petr Muk, Richard Tesařík, Věra Martinová, Petr Kotvald, Pavel Bobek, Bára Štěpánová či Michael Foret! Máme se tedy na co těšit! První díl Hvězd u piana se vysílá už v pátek 16. února od 20.00 na Primě!

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.