Policie chce prokázat: Petr Kramný manželku a dceru zabil elektřinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Policie chce prokázat: Petr Kramný manželku a dceru zabil elektřinou!

Zabíjel Petr K. elektřinou? Policie prý tuto verzi bere velmi vážně.
Zabíjel Petr K. elektřinou? Policie prý tuto verzi bere velmi vážně. (reprofoto TV Nova)

Jak zemřely Monika (†36) a Klárka (†8)? Dlouho si všichni mysleli, že je zabil neznámý jed a sám Petr Kramný tuto historku úspěšně přiživoval. Jenže teď to vypadá, že plán jejich smrti byl mnohem důmyslnější!

Server idnes.cz totiž přišel s tvrzením, že policie podezřívá Petra Kramného z toho, že svou rodinu vyvraždil elektřinou. Tu měl v hotelovém pokoji vést do koupelny! O tom, jak přesně to měl udělat, ale veškeré zdroje mlčí, protože na případ je neustále uvaleno informační embargo. Podle všeho ale policie právě verzi smrti elektřinou řeší, což už přiznal i právník obviněného muže z Karviné.

"Obě ženy zemřely po zásahu elektrickým proudem, stojí v obvinění mého klienta. Je to momentálně jediná vyšetřovací verze, s kterou policie pracuje," řekl tn.cz advokát Jaromír Richter. Tím pádem je hned jasnější, proč se česká mordparta do Egypta vypravila a co se v hotelovém pokoji pokoušela ověřit. A nejspíš se jim to i podařilo! Právníka Petra K., který dál trvá na své nevinně, už víkendová informace o tom, že obě Češky nezemřely požitím jedu, nemile zaskočila. Tohle pro něj musí být další rána.

Policie oficiální cestou nadále žádné další informace neposkytuje a na celý případ platí embargo, které prolomí policisté na tiskové konferenci. Na té nejspíš i řeknou, jak obě ženy zemřely. Vypadá to, že už zbývá jediné: PŘIZNÁNÍ!

Autor:  ph

Přečtěte si
clarabella
11. 3. 2014 • 20:38

Všechny kecy o jedech a ztracených orgánech je vyplod fantazie novinářů. PČR je přitom jen nechala, aby mohla zatím sbírat důkazy proti PK.

clarabella
11. 3. 2014 • 20:35

Ona to ta elektrika byla od prvopočátku, ale aby PK nevyplašili a nasbírali na něho dostatek důkazů, tak média při tomto kecu nechali. ;-)

edea
11. 3. 2014 • 13:29

To všechno už probírali.Pražští odborníci na řeč těla usoudili,že je to on.Pražští odborníci na obličejovou mimiku usoudili,že je to on.Pražské vědmy,astroložky podle výrazu usoudily,že je to on.Jenomže zatím nemají a nebudou mít důkazy,takže musí být ve vazbě.Ptrotože důkazy nikdy nebudou,není to už téměř po roce možné,takže ho donutí aspoň se oběsit ve vazbě.To už tady bylo.Zatím ho jenom policie šikanuje a vyvíjí psychický nátlak,aby se přiznal.Nechápu proč je ve vazbě.Naše justice je děsivá.

edea
11. 3. 2014 • 13:23

marianna15-policajti by ho rádi usvědčili,ale čím???Jak????Nedokážou mu vůbec nic a donutí ho se ve vazbě oběsit.To už jsme tady zažili.Jestli do něj budou bušit 16 hodin denně 25 policajtů,jak jsem někde četla,tak je jasné,že to nevydrží a řekne co budou chtít.Mně kdyby tak šikanovali,tak bych řekla co by chtěli.Ale pravda to nebude.

prroud
10. 3. 2014 • 20:43

......."kde si nejvyšší z žalobců rovněž posteskl nad nízkou úrovní právního vědomí našeho národa. Zemanovi prý vadí, že každý obviněný je v očích veřejného mínění v podstatě už obžalovaný a každý obžalovaný už je v podstatě odsouzený. Copak tomu ti hloupí lidé nerozumějí? Vždyť být obviněn, vysedávat měsíce ve vazbě, nechat se vláčet médii, přijít o rodinu, o práci, o přátele, o zdraví – to přece nic neznamená. Člověk je přece pořád nevinný, dokud soud pravomocně nerozhodne jinak."........jeden prihodnej citatek,sedi jako vysitej!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.