Markéta Plánková: Trauma kvůli sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Markéta Plánková: Trauma kvůli sexu!

Plánková s Koleníkem secvičili milostný akt do posledního detailu.
Plánková s Koleníkem secvičili milostný akt do posledního detailu. (Foto Česká televize, koláž Ahaonline.cz )

Vášnivá milostná scéna Markéty Plánkové (35) a Jána Koleníka (34), kterou jste mohli vidět včera v seriálu První republika, byla plně v režii vdané herečky! Nechtěla totiž ukázat víc, než považovala za nezbytně nutné.

Milostné scény nepatří mezi hereččiny nejoblíbenější a ani vypracované tělo jejího slovenského kolegy na tom nic nezměnilo. Přestože to na obrazovce vypadalo, že se seriáloví milenci Klára Valentová a Vladimír Valenta nemohou sami sebe nabažit, ve skutečnosti byli všichni rádi, že to mají za sebou. Bylo to pro ně trauma.


„Milostných scén jsem naštěstí zase tolik netočila, ale vždycky byly velmi cudné. Záleží na domluvě s režisérem. Vše se secvičilo do posledního detailu. Můj názor je, že méně je více. Divák by měl mít prostor pro fantazii,“ prozradila zákulisí natáčení jedné z nejžhavějších scén v seriálu Plánková.
S Klárou Valentovou, která svému seriálovému muži v podání Jiřího Vyorálka (39) nasadila ukázkové parohy, by herečka neměnila. „Jsem ráda, že na rozdíl od ní tohle já ve svém životě řešit nemusím. Když přece člověk někoho upřímně miluje, tak s ním je. Jakmile začne vyhledávat dobrodružství jinde, je to jen známkou toho, že ve vztahu není něco v pořádku,“ tvrdí Markéta, která je už tři roky šťastně vdaná za bývalého televizního reportéra Daniela Častvaje (39). Kvůli sexu v První republice prý na ni nežárlí.

„Opravdu nehrozí, že by mi manžel dělal nějaké scény kvůli mojí práci. Vzájemně se podporujeme v tom, co děláme, a máme k sobě naprostou důvěru,“ ujišťuje Plánková.



Přečtěte si
mumla
10. 3. 2014 • 08:45

Tam byla někde vášnivá scéna?? Vždyť jsem koukala pečlivě a viděla jsem jen unylou chcíplou Plánkovou, která neumí dát najevo emoce ani omylem.

ivoadler
9. 3. 2014 • 11:20

Taky si říkám - Plánková má takový traumatický ksicht. Kde jí vyhrabali? Nápadně mi připomíná Bendovou.

prroud
9. 3. 2014 • 07:58

A kdyby? Jeji vec a tva zbytecna starost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.