Trapný Mareš v amoku: Jeho ego vybouchlo kvůli vtipu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Trapný Mareš v amoku: Jeho ego vybouchlo kvůli vtipu!

Adam Žampa si z Mareše vystřelil a ten to chudák neunesl!
Adam Žampa si z Mareše vystřelil a ten to chudák neunesl! (Foto: Aha! - Marek Pátek, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Krásný příklad omezenosti a nedostatku nadhledu opět předvedl záletník a příležitostný moderátor Leoš Mareš (37). Sám se sice pokládá za vtipného a k nějaké té srandičce na účet druhých nemá daleko, ale nyní sám naletěl a je to opravdu k popukání. Jeho ego totiž bouchlo jak stará kamna.

Když se během lyžování v Nízkých Tatrách setkal na svahu s pro něj neznámým mladíkem, netušil ještě Mareš, že si z něj dotyčný pěkně vystřelí. Sportu neznalý moderátor vůbec nevěděl, že jde o slovenskou lyžařskou hvězdu Adama Žampu (23), který se blýskl i v Soči pátým místem.


Co se vlastně stalo? "Dvacet minut mě obtěžoval někdo, že se se mnou chce vyfotit," popisuje Mareš s tím, že nakonec naléhání domnělého fanouška ustoupil a k snímku svolil. Jaká blahosklonnost! Focení proběhlo, jenže vtipálek Žampa vystavil fotku na Facebook s komentářem: "Tento chlap přišel na Chopku za mnou, že by se chtěl vyfotit..."
Za příspěvkem následovali tři "smajlíci". Jenže ješitného Mareše z toho prý málem klepla pepka, protože takový vtip je přeci urážkou jeho slávy a důležitosti. Se svým "inteligentním" komentářem přispěchala též Marešova milenka Petra Faltýnová (35): "To mi nejde do hlavy, že má tohle někdo zapotřebí."
Fotografie, kvůli které Mareš běsní.

Přečtěte si
colombina
8. 3. 2014 • 10:48

Žampu neznám

raketomet
8. 3. 2014 • 07:43

Prosťáčku! Leoša nemajou rádi, pač je tupec, co já vím, tak nespolupracuje, pač je porád sjetý na koxu a navíc...celá pointa je vyfocená, kže nějaké vycucání tentokrát nehrozí, viz. Plesk...

ivoadler
7. 3. 2014 • 19:01

Není nejlepší moderátor, je jen nejlépe placený... Už to svědčí o jeho nafoukanosti. Příležitostný moderátor to ovšem není. Je to moderátor na plný úvazek a slušně placený. Bohužel.

tetajulca
7. 3. 2014 • 18:49

bohužel jsem se s tímto pánem setkala a můžu říct, že je to namyšlený, drzý a arogantní pán. jeho způsob života ho brzy přivede tam, kam patří, mezi spodinu

lillyli
7. 3. 2014 • 17:41

Proč ten bulvár nemá Leoše rád? Že by málo spolupracoval nebo jim řekl něco o jejich snížené inteligenci? Dokážou rozmazat úplnou blbinu a otočit ji proti němu...a tím ho lidem znepříjemnit. Navíc formulace věty: Leoš prý řekl...., svědčí o tom, že to mají celé vycucané z prstu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.