Felix Slováček na kapačkách! Kvůli rakovině?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Felix Slováček na kapačkách! Kvůli rakovině?!

Minulý rok se hudebníkovi udělal nádor pod okem, který ovšem rakovinu nepotvrdil.
Minulý rok se hudebníkovi udělal nádor pod okem, který ovšem rakovinu nepotvrdil. (Foto herminapress.cz, primarnipece.cz, ara)

Strašák jménem rakovina nedá Felixovi Slováčkovi (70) zřejmě spát. Před rokem už měl hudebník namále. Choroba se nepotvrdila, proto teď preventivně dělá všechno pro zdraví. Do žíly si nechal pustit vitamin C!

Přestože si Slováček nepřipouštěl, že by mohl být nemocný, nádor pod okem ho vyděsil. Začal se zajímat o novinky v medicíně, infuze vitaminu C je naprosto revoluční. Jedna přijde až na 1500 Kč! „Je nutné o své zdraví pečovat. Nejdůležitější je pohyb. Já cvičím každé ráno,“ svěřil se před časem Slováček a netajil se, že nejlepším udržovacím tréninkem je sex.

„Já se rakoviny nebojím, ale člověk na sebe musí neustále dbát a vitamin C je přece běžnou součástí každého dne,“ řekl Aha! Slováček, který si na klinice doktora Dalibora Zemana rovnou i zacvičil, aby rozhýbal ztuhlé klouby.

Proč nejí pomeranče?
Při podání vitaminu C ústy lze docílit v krvi jen jeho nízké koncentrace. Ta stačí k zajištění pouze běžných (fyziologických), nikoli však preventivních a léčivých účinků (protiinfekčních, protizánětlivých, protinádorových). Pro dosažení léčivých účinků céčka je nutné vytvořit v krvi téměř 15x vyšší koncentraci, což je možné pouze při jeho nitrožilním podání.



Přečtěte si
ivoadler
7. 3. 2014 • 18:37

To už nezabírá ani Viagra?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.