Pavlína Filipovská po 24 letech. Co právě dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavlína Filipovská po 24 letech. Co právě dělá?

Pavlína Filipovská v roce 1992 a dnes.
Pavlína Filipovská v roce 1992 a dnes. (Foto Aha! – Marek Pátek, Česká televize, koláž Ahaonline.cz)

Dcera slavného herce a dabéra Františka Filipovského (†86) Pavlína (72) podělila po svém otci umělecký talent. Herečka, zpěvačka a moderátorka se pravidelně objevuje na divadelních prknech, v televizi na pódiích. V roce 1992 se objevila v zábavném pořadu Šance. Jak vypadala její kariéra poté?

Pavlína Filipovská nastartovala svoji kariéru jako hlasatelka televizních pořadů pro děti. Na konci padesátých let začala vystupovat v divadle Semafor a později se pustila i na další scény. Mezitím zvládla i menší role ve filmech.

Před kamerami i často ukazovala i své pěvecké umění. Ve známém filmu Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra Kdyby tisíc klasinetů zazpívala píseň Kapitáne, kam s tou lodí. Od roku 1972 pracuje na volné noze a objevuje se všude možně. Od televizních estrád, přes filmy či divadelní role. Stále se věnuje zpěvu, což dokázala minulý červen, kdy zazpívala na akci pro pomoc lidem postiženým povodněmi.

I když není tolik vidět, stále se objevuje v přítomnosti velkých hvězd českého showbyznysu. Poslední událost, na které se ukázala, však patřila mezi ty nejsmutnější. Přišla uctít památku nedávno zesnulé ženy moderátora Eduarda Hrubeše. „Bylo pro mě důležité dát Blance poslední sbohem. Dělali jsme spolu neuvěřitelné množství pořadů, znala jsem ji přes 30 let,“ prohlásila po pohřbu.



Přečtěte si
snufina
9. 6. 2014 • 18:32

Co dělá Filipovská??? Žila ze jména otce, blbá herečka a blbější zpěvačka. Momentálně kecá do politiky, rozumí Ukrajině a přeje si tady mít vojáky USA. Hloupoučká, která nemá svůj názor papouškuje názory " zeťáka " ( co má její dceru Pavlínu) - pravdoláskař, co ho zatkli na Kubě, když jel podporovat kubánské disidenty. Otec, dobrý herec, pochlebovač režimu a ONA?? - k.r.á.v.a!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.