Svědectví ženy, která žila s Bartošovou a Rychtářem: O alkoholu, násilí i podivné taktice Pepy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svědectví ženy, která žila s Bartošovou a Rychtářem: O alkoholu, násilí i podivné taktice Pepy

Iveta Bartošová a Josef Rychtář
Iveta Bartošová a Josef Rychtář (Foto Aha – Marek Pátek)

Z domu Ivety Bartošové (47) v pražské Uhříněvsi se zřejmě neodchází nikdy v dobrém. Jiřina Krausová tam se svým dnes už bývalým partnerem – zvukařem Standou- bydlela zhruba dva měsíce. A pak se prý objevily problémy.

Jiřina se Standou se prý k Ivetě nastěhovali v době, kdy zrovna řešili bydlení. Pár z Uhříněvsi jim to zkrátka nabídl. Společně žili několik měsíců. Krátce poté, co se odstěhovali, se však objevily informace, že Jiřina měla v médiích své bývalé hostitele pomlouvat. A nastalo peklo. Začaly jí chodit od Rychtáře drsné SMS zprávy, výhrůžky dostávala i z neznámých telefonních čísel. Krausová se přitom dušuje, že ona žádné informace novinářům nedala. Teď má nového přítele a nazlobeného Pepíka se prý nebojí.

„Můj přítel ví, co jsme si zažili, a nebylo to nic příjemného. Už jsme si to s nimi vyřídili a doufám, že už na mě nic jiného nevytáhnou,“ říká Jiřina poněkud tajuplně v obsáhlém rozhovoru pro týdeník Sedmička. „Doufám, že si pan Rychtář zjistí, kdo do těch novin mluví, když je tak chytrý,“ říká Krausová, která se pro jistotu chce obrátit na právníky, kteří by ji měli pomoci se případným dalším útokům z Uhříněvsi bránit.

Krausová nicméně dále v rozhovoru boří spoustu mýtů o tom, jak to za plotem Ivetina domu chodí, tedy přesněji chodilo v době, kdy tam i ona bydlela. Popřela například to, že by se tam pil alkohol. „Naopak! Z toho baráku se alkohol ve velkém likvidoval,“ říká Jiřina, která také tvrdí, že Josef Rychtář Ivetu nebil. „Nebyl na ni ani prudký. On má svou taktiku a umí to s ní. Iveta má samozřejmě své mouchy, ale on na ni nevztáhl ruku ani neřval,“ tvrdí žena, která je nicméně sama s manželem Bartošové na kordy.

Krausová také říká, že modřiny, které se čas od času objevují na těle Bartošové, nejsou dílem Rychtáře. Kde se ale vzaly, týdeníku Sedmička nevysvětlila. Podivila se nicméně nad chováním Zdeňka Macury, který opakovaně označuje Rychtáře za agresora. A dokonce pokračuje v dalším vychvalování Rychtáře, který prý podle ní zastane doma veškeré práce, včetně těch ženských. Iveta na ně prý moc není…



Přečtěte si
ferdinand6
8. 3. 2014 • 22:52

Panoptikum. To to ještě někoho zajímá?

abvydavatelstvi
8. 3. 2014 • 13:02

Jo Rychtář mlátí do všeho co se hýbe a Ivetu by nechal na pokoji.... tak tomu nikdo nevěří ..... A jak to že rychtář ještě nesedí... natahuji to jako s Janouskem....!!!

mirekk
7. 3. 2014 • 18:06

TO je jasné, vzhled se řešit nemusí, tady už ani není co, akorát mě teda vždycky rozesmějí ty kecy a lži, jak je krásná a nestárnoucí - vypadá milionkrát hůř než její vrstevnice, je podobná jedné bezdomovkyni, která žila v popelnici kousek od mé práce.ale už je pryč, nevim kde... ale horší je její chování a to, že ta osoba je nesuktečné prase a štítil bych se fakt vejít k nim do domu, takový humus jsem nikdy neviděl, a to si tam zvou pořád bulvár... HNus, ta osoba je šmurína zanedbaná a blbá - dementní pořádně, ty její kecy o Ěčkách a jak žere zdravě - je odporná. Vším. A ten plesnivý dědek kriminálník ušušlaný to samé - holt se k sobě hodí. Dokud byl s Darinou, byl dost sekáč, udržovaný, dnes je to troska jako Blíva. Jsou oba zlé s*vině.

blackpetr
7. 3. 2014 • 17:09

Je v tom příliš mnoho É-ček, ale hlavně že je to echt FET přírodní.

mirkazam
7. 3. 2014 • 16:17

Tak ta hláška o výborné kuchařce mě rozveselila.. .to je nejlepší fór...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.