Jirešová o nahých fotkách s Podhůrským: Doufám, že je nikdo nebude šířit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jirešová o nahých fotkách s Podhůrským: Doufám, že je nikdo nebude šířit!

Ivana Jirešová a Zdeněk Podhůrský
Ivana Jirešová a Zdeněk Podhůrský (Pro Aha! - Nova Art)

Na veřejnosti se objevila fotografie, na které jsou herci Ivana Jirešová (36) a Zdeněk Podhůrský (54) nazí. Na další je zase herečka jen v košilce. Proč vznikly a proč si Ivana nepřála, aby se šířily dál?

Odpověď na otázku, proč a jak tyto fotografie vznikly, je podle našeho zjištění celkem prostá. Oba pracují na přípravách divadelního představení, které mají právě tyto svůdné fotky propagovat. Přesto byli aktéři nemile překvapeni, že fotky už vesele kolují mezi novináři. „Nevím, jak jste se k těm fotkám dostali, ale zapírat je nebudu. S Ivankou Jirešovou jsme nazkoušeli společné divadelní představení, ve kterém hrajeme postupně mládnoucí milenecký pár,“ řekl k tomu Podhůrský. Radost z odtajnění snímku neměla ani Jirešová.

„Za ty fotky se nestydím, i když se přiznám, že jsem je všechny neviděla. Každopádně doufám, že je zatím nikdo nebude šířit,“ prohlásila. Podle všeho se jedná o hru divadla Semafor Hledání ztraceného ráje, ve které se milenecký pár postupně vrací do bláznivého mládí. Jak se nicméně podle snímku zdá, Ivana se příliš vracet nemusí. Její štíhlé tělo by jí v 36 letech mohly závidět o polovinu mladší slečny…

Dalšímu focení by se nebránila. „Pokud by přišla prestižní nabídka, tak bych ji zvážila, ale musela by být milionová,“ svěřila se.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.