Zdrcený Eduard Hrubeš: Zhroutil se nad rakví své lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdrcený Eduard Hrubeš: Zhroutil se nad rakví své lásky!

Zeť s dcerou museli Hrubeše podpírat...
Zeť s dcerou museli Hrubeše podpírat... (Foto Aha! - Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz )

Sbohem, lásko! Touto písní se loučil Eduard Hrubeš (77) se zesnulou manželkou Blankou (†70). Ani bolest v srdci mu nezabránila zavzpomínat na chvíli největšího štěstí – na den, kdy Blanku získal!

„Neznal jsem ji. Seděli jsme vedle sebe náhodou na projekci filmu A co dále, Baltazare od režiséra Bressona. Je to doják o oslíku, který pašuje drogy přes francouzskou hranici,“ připomněl si  moderátor osudné páteční odpoledne před takřka padesáti lety na FAMU. „Na konci plakali všichni, ale ona propukla v pláč už na začátku, a v tom dojetí mě chytila za ruku a já ji už nepustil. Od té chvíle jsme se od sebe nehnuli,“ dodal vdovec, který se o manželku od její mrtvice před dvěma lety neúnavně staral.

Oporou mu včera v motolském krematoriu byla dcera Blanka a zeť Ivan Jiřík (51), herec z Cest domů. Oba si vzali na starost zařizování pohřbu.

Pavlína Filipovská, zpěvačka
„Bylo pro mě důležité dát Blance poslední sbohem. Dělali jsme spolu neuvěřitelné množství pořadů, znala jsem ji přes 30 let.“

Karel Štědrý, zpěvák
„Co jsme se s ní nasmáli! Byla přátelská a nikdy nezkazila žádnou legraci. Eda mi vždycky doporučoval a nahrával filmy a ona samozřejmě musela být u toho.“



Přečtěte si
illis
6. 3. 2014 • 20:33

Eduard Hrubeš a jeho žena Blanka patřili k těm hodně slušným lidem, neživili bulvár skandálními situacemi. Na panu Hrubešovi je vidět velká bolest, tak nějak vypadá láska k milovanému člověku .

illis
6. 3. 2014 • 20:30

Také to tak vnímám

xcarodejka
6. 3. 2014 • 15:12

Sympatická paní, ale škoda že o některých lidech se dozvídáme, až kdy už nejsou mezi námi.Možná byla zajímavější než ty, o kterých se píše tak nesmyslně moc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.