Podlý útok na Danielu Kolářovou! Chtějí jí zničit kariéru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Podlý útok na Danielu Kolářovou! Chtějí jí zničit kariéru?

Daniela Kolářová
Daniela Kolářová (Mithofer Martin / Blesk)

Tohle se snad ještě nikdy nestalo! Návštěvníci Divadla na Vinohradech zaútočili na hereckou legendu a vášnivou kuřačku Danielu Kolářovou (67). Řediteli scény si postěžovali, že s kolegy hulila při představení a je to obtěžovalo.

Vše se odehrálo během komedie To byla moje písnička! „Jednalo se o paní Kolářovou, pana Šťastného a paní Křížovou. Otravovali celé představení kouřením, a ačkoliv jsme seděli v desáté řadě přízemí, kouř doléhal až na nás. Připadali jsme si jako v hospodě a ne v divadle,“ napsali vedení divadla manželé Soukupovi. „Myslíme, že tento zlozvyk herců nelze tolerovat a jsou to chudáci, že do přestávky nevydrží bez té cigarety,“ dodali nazlobeně.

Podle ředitele Tomáše Töpfera (63) ale bylo kouření součástí večera. „Herci na jevišti nekouří proto, že by nevydrželi bez cigarety. Je to vždy součástí představení. Někteří z nich dokonce ani nejsou v civilu kuřáci,“ vysvětloval ředitel.

„V divadle se intenzivně větrá. Pod sedadly jsou otvory klimatizace. V tak velkém prostoru, jakým je hlediště Divadla na Vinohradech nemůže kouř z cigarety na jevišti k divákům ani pořádně dolehnout, natož jim nějak ublížit,“ rozčílil se ředitel divadla Tomáš Töpfer a zastal se herců.



Přečtěte si
rezacek
28. 12. 2015 • 09:38

Byla doba, kdy by bez "svozových" diváků mohli některá divadla zavřít. S odstupem času si říkám, že by to ani nebyla škoda.

rezacek
28. 12. 2015 • 09:32

Pro mě by se nemuselo kouřit vůbec. Připomíná mi to cimrmanovské "já bych si s dovolením taky vzal", aby se herci mohli alespoň někdy najíst. Ale tam to byla sranda. Jinak z Kolářky se mi zvedá kufr stejně jako z Němce.

rezacek
5. 1. 2015 • 16:11

Tedy nechci nikomu ničit kariéru, ale pokud by ke mně došel kouř z jeviště, tak se uprostřed představení seberu a odejdu. Ať si Tepfr žvaní, co chce, ale divadlo nesmí být putyka. Jestliže jde o kouř ze střelného prachu v Oněginovi, tak to chápu, prostě v souboji ho musí zastřelit, ne kopnout do pr.e, ale pak hned končí jednání a větrá se.

rezacek
5. 1. 2015 • 16:08

Je mi z ní blivno. A to před mnoha lety byla hezká a sympatická.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.