Skandální kniha vzpomínek na Johna F. Kennedyho Jr.: Tajný milenec princezny Diany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skandální kniha vzpomínek na Johna F. Kennedyho Jr.: Tajný milenec princezny Diany!

Princezna Diana. Jak to bylo s jejím milencem?
Princezna Diana. Jak to bylo s jejím milencem? (Foto Profimedia.cz, ČTK, koláž Ahaonline.cz )

Tajně chodil s princeznou Dianou (†35), neskrýval posedlost nahými ženami, ale byl také obyčejný chlap a špindíra. To vše se dovíme ze vzpomínek na kdysi nejvíce sexy muže světa Johna F. Kennedy mladšího (†38).

JFK junior byl ve svých nejdivočejších letech vydavatelem časopisu George. A právě na ty roky vzpomíná jeho kamarád  a kreativní ředitel časopisu Matt Berman ve své knize »JFK Jr., George a já«.

Milenec Diany
Kennedy byl podle něj tajným milencem princezny Diany a často se spolu stýkali v newyorském hotelu Four Seasons. Jejich vztah skončil na začátku devadesátých let, když »junior« požádal Dianu, aby se spolu vyfotili nazí na obálku jeho časopisu. Vystrašená Diana pochopitelně odmítla. „Stejně má ale ty nejnádhernější nohy...,“  nechal se prý slyšet John.

Posedlý nahotou
Ačkoli jako potomek amerického prezidenta byl předurčen žít mezi smetánkou, nebyl rozmazlený, ale naopak úplně obyčejný chlap se svými mouchami. Byl například posedlý sprostými vtipy a fotkami nahých žen, které měl ukryté všude. Špinavé ponožky zásadně odhazoval na podlahu, a když jedl, měl košili plnou drobků.    

Víte, že?

* John F. Kennedy ml. byl druhým potomkem 35. prezidenta USA Johna F. Kennedyho (†46) a jeho ženy Jacqueline (†64).

* Zemřel s manželkou Carolyn a švagrovou Lauren v roce 1999 při letecké havárii malého letadla, které sám pilotoval.
 
Táta JFK:  »Švédská trojka« s bráchou a Marylin Monroe?
Bývalý hollywoodský bodyguard William Castleberry tvrdí, že má v držení 8mm film, na kterém se oddávají sexuálním eskapádám prezident John F. Kennedy, jeho bratr Robert (†42) a herecká diva Marilyn Monroe (†36)! Film mu nedávno s celým majetkem zabavila policie, když propadl dluhům. Když se ale policie chystala nahrávku vydražit, 6milionový dluh byl ihned splacen. „Nikdo neví, zda na tom pásku je to, co říká, nebo nějaká disneyho pohádka,“ tvrdí skeptici.



Přečtěte si
ararat
21. 1. 2015 • 13:28

Byla to krásná dáma

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.