Kobzanová odmítla spodní prádlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kobzanová odmítla spodní prádlo

Diana Kobzanová odmítla předvádět ve spodním prádle. Přesto ukázala hodně.
Diana Kobzanová odmítla předvádět ve spodním prádle. Přesto ukázala hodně. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – To byl pohled! Přehlídce šatů od návrhářky Natali Ruden vévodily přední české modelky, které chvílemi více odhalovaly než skrývaly. Na velkolepém večírku Central Group, který se konal v luxusním Obecním domě došlo i na očekávanou přehlídku spodního prádla, ovšem předvádějící Dianu Kobzanovou (24) přítomní v prádle neviděli. „To předvádím pouze na velkých přehlídkách. Nepřišlo mi to vhodné, abych na takové akci běhala ve spodním prádle,“ řekla deníku Aha! Diana Kobzanová.

Ale i tak nezůstalo obecenstvo o nic ochuzeno. Dámy obdivovaly šaty z hedvábí dovezeného až z Francie a pánové si do mobilů fotili vnady našich modelek.

Po mole se Miss Kateřina Průšová společně s Agátou Hanychovou nebo Martinou Poulíčkovou procházela s velkým příčeskem, v zákulisí ale Kateřina překvapila jako brunetka s krátkým sestřihem. „Měla jsem zničené vlasy a tato barva vlasů je moje přírodní. Myslím si, že mě to trošku omladilo a cítím se daleko líp. Přítel byl původně striktně proti, ale když jsem přišla domů, tak byl mile překvapený,“ řekla nám Kateřina. Modelka si v poslední době nekupuje oblečení, spíše cédéčka. „Teď jsem si pořídila nové album od Davida Kollera, které pořád poslouchám v autě,“ dodala Průšová.

Modelky se sice po přehlídce nazvané jednoduše Emotion rozutekly domů, zato moderátorka večera, zpěvačka Heidi Janků se hostům věnovala až do půlnoci. A dokonce i zazpívala své největší hity včetně legendárního songu Když se načančám. I přes skvělé vystoupení Miro Žbirky a 4TETtu Jiřího Korna sklidila Heidi oblečená v sexy šatech největší potlesk.

10.2.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.