Nervové zhroucení maminky v Prostřeno!: Zku*vila jsem to! Vypadám jak dylina, příště budu sedět na p*deli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nervové zhroucení maminky v Prostřeno!: Zku*vila jsem to! Vypadám jak dylina, příště budu sedět na p*deli!

Paní Michaela svůj večer nezvládla.
Paní Michaela svůj večer nezvládla. (FTV Prima)

Zatímco ostatní soutěžící čekali poslední páteční večer naprostou pohodu a veselé zakončení gastronomického zápolení, opak je pravdou. Pro pětinásobnou maminku Michaelu (41) se stal závěrečný večer tragickým. Došlo na vodopád slz a stav hraničící se zhroucením.  

Jindy jde sice zkušené hospodyňce všechno od ruky, ale před kamerami znervózní a kromě rozvařeného bramborového knedlíku se jí připeče piškotová roláda k plechu a v té chvíli emoce začnou pracovat na plné obrátky.

Video se připravuje ...

„Vůbec mi nejde… Vůbec mi nejde… Nic! Místo soutěží budu doma dřepět na p*deli. Že já jsem vůbec někam lezla. Měla jsem dřepět na p*deli, u dětí. Tak jsem to trochu z*urvila, snad se nic neděje. Ještě mi tečou slzy a vypadám jako dylina,“ stačila mezi vzlyky říct zklamaná Michaela.

Jak takový »výkon« u plotny ohodnotí ostatní jedlíci? Stihne nakonec snaživá maminka dát jídla do kupy?

Všechno zjistíte už dnes večer v pořadu Prostřeno! na Primě!



Autor:  mpa

Přečtěte si
avion
9. 3. 2014 • 04:21

BOUŠKOVA A VYDRA JEDNOZNAČNĚ KAZÍ POŘAD, TY JEJICH HLOUPÉ KECY, TO UŽ SE FAKT NEDÁ POSLOUCHAT,BOUŠKOVA POŘÁDNĚ NEUMÍ PROMLUVIT, JEN FURT JEČÍ A BLBĚ KECÁ, PROSTĚ HRŮZA A DĚS, OBA DVA CO NEJSPÍŠ PRYČ!!!!!!!

lukreciaborgia
8. 3. 2014 • 09:08

Ano,vypadá jak dylina,slovník žumpskochlévní,děti na ni musí být hrdé.!!!Já mít takovou matku,tak spácham sebevraždu.

darafufajs
7. 3. 2014 • 18:03

Musim souhlasit s nazorem,ze pani Bouskova a pan Vydra me take odrazuji.Rekla jsem si,ze jestli jeste jednou padne od nich veta tak rulicky do rucky,smejdenicko smejdeni,dobre chutnani a nejake to povidani tak to prepnu a uz nezapnu.Stalo se!!!Bohuzel!Jinak porad prosreno je fajn.

johanka
7. 3. 2014 • 15:16

Na pořad Prostřeno jsem se přestala dívat ze stejného důvodu - Vydra s paní Bouškovou - to je jedna tragedie..... Jejich projev je tak ubohý, že kazí dojem z celého pořadu. Někdy na mne působí jako z pomocné školy a ty jejich rádoby "vtipné" poznámky se nedají poslouchat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.