Manželka Leoše Mareše: Přijde o prsa! "Už to chci mít za sebou," říká... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Manželka Leoše Mareše: Přijde o prsa! "Už to chci mít za sebou," říká...

Moničiny vnady zastínily všechny soutěžící.
Moničiny vnady zastínily všechny soutěžící. (Foto pro Aha! – herminapress.cz, ara)

Věčně nespokojené Monice Marešové (39) jedna plastika prsou nestačí. Svoje vnady jde vylepšovat už podruhé a tentokrát si poprsí nechá překvapivě zmenšit. Na operaci se už vyloženě třese. Proč?

Manželka Leoše Mareše střídá partnery jako na běžícím pásu, ale na dlouhodobý vztah to s žádným zatím nevypadá. V podobném tempu mění i svoje tělo. Prsa si nejdřív nechala zvětšit na bujné čtyřky, které jí na poslední společenské akci málem vypadly z korzetu. Mezitím stihla i plastiku očním víček a teď prosí chirurga o pomoc potřetí.

„Není to žádnej med tahat se s velkýma prsama, proto jsem se rozhodla pro druhou operaci a o něco menší implantáty. Už jsem byla na konzultaci u pana doktora Petera Ondrejky a máme domluvený termín operace. Na rizika radši nemyslím a už se nemůžu dočkat, až to budu mít za sebou,“ svěřila se Monika serveru spy.cz

Zádům Marešové se po operaci určitě uleví, otázkou ale zůstává, jak dlouho ji nové tělo bude bavit. Podle výzkumů  Fakultní nemocnice Leuven v Belgii totiž až polovina pacientů vyhledávající plastické operace totiž trpí poruchou Body Dismorphic Disorder (BDD), tedy nespokojeností s vlastním tělem.

S rostoucím množstvím plastik se pacienti začnou cítit hůř a kvalita jejich života se po operaci ještě zhorší. Mohl by to být případ i Moniky Marešové?



Přečtěte si
tenerife
5. 3. 2014 • 11:41

Moje sousedka měla svoje přírodní prsa dosti velká, kupovala si velikost poprsenky F, jinak je velice štíhlá, měla problémy se zádama, tak si na tu operaci-zmenšení dva roky šetřila,paní Monika fakt neví co roupama, ale ať ji to dobře dopadne.

znojmacka
5. 3. 2014 • 09:43

..s tou velikostí to totiž trochu přehnala.. vypadá jak matróna, i kdyby měla třeba vosí pas..

denia
5. 3. 2014 • 08:55

Kdyby musela počítat peníze od výplaty k výplatě,tak by se jí to v hlavě rychle srovnalo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.