Radost ve Farmáři: Nenáviděná Katarina zmizela neznámo kam a propuklo veselí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Radost ve Farmáři: Nenáviděná Katarina zmizela neznámo kam a propuklo veselí!

Katarína zmizela neznámo kam a ostatním se ulevilo.
Katarína zmizela neznámo kam a ostatním se ulevilo. (TV Prima)

Holé neštěstí. Tak skoro všichni označují slávomanku Katarínu z reality show Farmář hledá ženu. Užvaněná peroxidová blondýnka leze všem na nervy a je horkým favoritem na vyřazení. V následujícím díle, který Prima odvysílá v pátek večer, právě tahle žena zmizí. A světe div se, ostatní propuknout v jásot.

Libuška s Katarínou už tak nějak rozdýchaly přítomnost Simony, a tak může Josef směle pokračovat v seznamování. Katarínu nechává prozíravě doma vařit oběd, aby tak měl klid od jejího nekonečného skřehotání. A se zbylými dvěma dámami vyráží na dříví do lesa. Když se ale vrátí z lesa domů, Katarína nikde. Panika? Kdepak! Všem se v tu chvíli uleví! Jenže Josef, jakkoliv se tváří jako drsňák, se nakonec se Josef vydá Katarínu hledat. A ke smůle dalších dvou žen ji najde. A Katarína rychle naskočí do starých kolejí a rozpoutá hádku.

Petr ohmatává Renatu

Petr si stále prověřuje adeptky. Kamila bude vařit, Katka zametat dvůr a s Renatou se rozhodl jet pro seno. Zdá se, že na něj udělala minule dojem. Zato Katka bude mít tentokrát na krajíčku. Dotklo se jí totiž, že necítí od Petra náklonnost, a svěří se mu, že uvažuje o odjezdu. Kamila bude mít velký důvod k žárlení – Renata totiž přijde s obtiskem Petrovy ruky na hrudníku.

To snad ne! Pavel začal pracovat…

Návštěva dvou žen na farmě zasáhla Pavlovu osobnost revolučním způsobem. "Panda", jak mu ženy něžně říkají, vstal nečekaně brzy ráno a sám od sebe se pustil do druhého nátěru. „Mě to až překvapilo, ale najednou se z Pandy stala tryskomyš,“ nemůže věřit svým očím Lída. Nápadnice se hned po ránu pustily do úklidu a všímavá Lída začíná mít tušení, že je na farmě trochu navíc. Její tušení potvrdí rozhovor s Pavlem, který křehkou ženu dovede až k slzám.

Zuzka a Hasan: Kdy dojde na sex?

U Zuzky je vcelku pohoda. Farmářka si libuje, že se chlapi přizpůsobili jejímu režimu a sami od sebe se zapojili do chodu hospodářství. Největší favorit je stále Hassan. „Dá se s ním úplně normálně bavit. Ať jdu dělat cokoli, nabídne mi pomoc,“ hodnotí nápadníkovy kvality. Hassan si je jistý v kramflecích a je přesvědčený, že bude pokračovat dál. Podle všeho se neplete, Zuzana jeho přítomnost vyhledává stále častěji a je zřejmě jen otázkou, kdy mu nabídne svou postel místo stanu.

Jirka prostě neví

„Asi si žádnou nevyberu“ – tento výrok Jirky se postaral o pořádné dusno. Od rána se s ním nebaví ani klika od dveří. Nejvíc zhrzené jsou dvě favoritky Alenka s Miluší. Spasí tichou domácnost králík na smetaně? Jiří uvede svá slova na pravou míru a opraví se, že si zatím ještě nevybral a že je poznává. To ale dámy moc neuklidní...



Přečtěte si
avion
5. 3. 2014 • 16:09

ta Katarína, hnus, děs, otřesná bába, proč ji tam pořád dáváte?

alexa-lexa
5. 3. 2014 • 11:44

Kdyby zmizela do horoucího pekla tak by ji nikdo nepostrádal,takovou KRÁVU nemožnou!! Jenže se všichni radují předčasně,to je totiž zase jeden ze zoufalých kroků televize nalákat diváky .PROSTĚ UBOHOST,JAKO CELÝ TEN POŘAD!!!

marie60
5. 3. 2014 • 08:03

Katarína a nebo Líba, obě jsou ukvákané. Do těhlech pořadů bych nikdy nešla + ještě "Výměna manželek".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.