Podvodné praktiky v ULICI? Matějovský šije habaďůru na kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Podvodné praktiky v ULICI? Matějovský šije habaďůru na kamaráda!

Mikimu začíná podníkání přerůstat přes hlavu
Mikimu začíná podníkání přerůstat přes hlavu (Foto: reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Život často není procházkou rajskou zahradou a poškodit vás může i člověk, kterému jste věřili. A právě k tomu má našláplo Miki (Václav Matějovský), který se nestydí mámit peníze z kamaráda Jirky Hložánka (Ondřej Havel). Tak to vypadá, že společné podnikání dvojice půjde k ledu a přátelství jakbysmet!

Miki Seidl se pomalu ocitá na šikmé ploše. Svůj podíl, který ve firmě má, dokáže bez problému rozházet a hrozí, že nebude na daně. Pochopitelně spoléhá na to, že jeho část pohledávek zaplatí Jirka.


Tomu se on brání a naopak připomíná Mikimu další povinnosti. K tomu všemu řeší mladý Seidl domácí problémy s rodiči, kvůli podvodu s omluvenkami do školy. A chce se přestěhovat. Jak to s chlapcem asi dopadne?

Sledujte TV Nova v 19:15!!!

Přečtěte si
rydlo
4. 3. 2014 • 16:29

Na stránkách Ulice se píše, že naopak Jirka Hložánek se nestydí mámit peníze z Mikiho. to že chce Hložánek peníze od Mikiho bylo vidět v ukázkách minulého dílu. Asi by se měl autor článku pečlivěji dívat na seriál Ulice, když o něm píše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.