Zlatá Eva Samková: Víme, co skrývá! A jestli plánuje zmizet z Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zlatá Eva Samková: Víme, co skrývá! A jestli plánuje zmizet z Česka!

Eva Samková zatím zvládá zájem o svou osobu v obrovské pohodě.
Eva Samková zatím zvládá zájem o svou osobu v obrovské pohodě. (Profimedia.cz, Red Bull, koláž Ahaonline.cz)

To, o co se někteří neúspěšně snaží celá léta (vzpomeňme například rodinu Štikovic), se Evě Samkové podařilo během dvou dnů. Dvacetiletá dívka na svém snowboardu získala v Soči zlato a stala se celebritou. Teď teprve o sobě začala prozrazovat velmi zajímavé věci.

Eva Samková je ztělesněním pohody. Na otázky novinářů odpovídá s velkým nadhledem, ze všeho si dělá legraci, zejména pak sama ze sebe. Když se ji reportér zeptal, zda by kývla na focení aktů, řekla, že záleží na tom, kolik by zaplatili. Nebrání se ničemu, ale zároveň tvrdí, že si bude vybírat, že nemá potřebu být všude a u všeho. Jsou vlastně jen dvě věci, o kterých se nehodlá bavit a kam prý nikdy novináře nepustí.

Eva není žádná cukrová panenka. Miluje přírodu a koně. Říká, že dřív u koní splavala klidně 14 dnů v kuse a ani nejezdila doma. A právě tuhle část svého života hodlá dál přede všemi skrývat, stejně tak jako odmítá štáby a fotoreportéry tahat k sobě domů. Usměvavá holka s prknem má také zajímavé sny. I když má teď peníze za medaili a zřejmě si brzy vydělá další balík díky reklamám, netouží po drahém autě ani luxusním domě v dobré čtvrti.

„Sním o tom, že si seženu nějakou rozpadlou barabiznu a sama si ji postupně opravím. Pak na ní budu trávit léta,“ řekla idnes.cz zlatá Eva, která tvrdí, že její vysněný dům by měl stát někde u Jindřichova Hradce, třeba České Kanadě. „Docela často jezdím k Salcburku do rehabilitačního centra. Tam je to nádhera: zelené kopečky, jezera,“ překvapila pak Eva. Že by plánovala natrvalo odejít z Česka? To prý zase ne. „Mám naši zemi ráda,“ uzavřela Samková.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.