Petr K. ve vazbě: Co tvrdí o smrti manželky a dcery advokátovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr K. ve vazbě: Co tvrdí o smrti manželky a dcery advokátovi?

Petra K. odvádějí od soudu do vazby.
Petra K. odvádějí od soudu do vazby. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Martin Hurda, ČTK)

Obviněný Petr K. se ani pořádně nestačil v Karviné rozkoukat a už musel vyměnit egyptský hotelový pokoj za českou vazební celu. Stále trvá na své nevině a právníkovi už řekl svou verzi nešťastné události.

Smrt Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) je stále záhadou a čeští kriminalisté se bez pomoci egyptských kolegů zřejmě neobejdou. Zásadní jsou totiž jejich zjištění. „V usnesení soudu prakticky stojí jen to, že umřely. Jenže opravdovou příčinu smrti zjistíme jen, pokud získáme výsledky egyptské pitvy,“ vysvětluje právník Petra K. Richter deníku Blesk. Policie se tak v podstatě nemá v jeho případu o co pořádně opřít a otrava Moniky a Klárky třetí osobou nelze zatím dokázat.

A to nahrává tvrzení Petra K., který se obvinění brání a svoji vazbu nechápe. Pořád se totiž spekuluje o možnosti tzv. rozšířené sebevraždy. Podle zdroje deníku Blesk se prý Monika léčila v Karviné u psychologa z klinické deprese. Taková psychická nemoc může vyústit až v sebevraždu, kdy sebou nemocný chce vzít i své nejbližší. „Na to klient poukazoval už od začátku,“ dodává právník Richter.



Autor:  et,mpa

Přečtěte si
tarka
3. 3. 2014 • 17:07

P.S. jen tak na závěr, prroude, zmlátit někoho páskem JE domácí násilí, a můžeš tady vykládat horem dolem jak syna miluješ a rodina je pro tebe svatá (ovšem jak zmiňuješ pokud rodina klapala, bezpochyby hlavně podle TVÝCH představ)

tlamovka
3. 3. 2014 • 15:17

Nevěřím mu ani slovo! Ona obletovaná chlapama a sebevražda i s dcerou?! To by se mu hodilo hajzlovi! Byla to od něj naplánovaná vražda a pečlivě připravená. Proč schovával svoje poblitiny a ne dcerky,nebo manželky?

_banderas
1. 3. 2014 • 17:03

Jak to víš? Máš důkaz?

ho.no
1. 3. 2014 • 12:03

To určitě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.