Hybnerová po krachu manželství s Rašilovem: Čeho se bojí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hybnerová po krachu manželství s Rašilovem: Čeho se bojí?!

Manželství hereckého páru je v troskách.
Manželství hereckého páru je v troskách. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz )

Sen o nekonečném rodinném štěstí a stárnutí vedle životního partnera Saši Rašilova (41) se Vandě Hybnerové (45) rozplynul jako pára nad hrncem. Nechtěla, aby její manželství dopadlo stejně jako jejích rodičů. Zabránit tomu ale nedokázala.

Roky byly vztahy mezi Vandou a jejím otcem mimem Borisem Hybnerem (72) na bodu mrazu. Na vině byl právě rozpad manželství rodičů, ze kterého vinila otce. Teď řeší maminka dvou dcer Josefíny (20) a Antonie (16) stejnou situaci i přes to, že s Rašilovem chtěla zůstat do konce života.

„Zestárnout vedle svého muže považuju za vyhraný boj. Nechci být sama. Ze všeho nejhorší je žárlivost. To je největší zabiják každého vztahu,“ tvrdila před časem v jednom z rozhovorů. Zdá se tak, jakoby právě jistá míra lhostejnosti ji o celoživotní štěstí připravila...


Rašilov se sbalil a od rodiny odešel už před rokem. „Potřeboval jsem se najít sám v sobě. Po většinu roku nevěděli, kde jsem. Přestěhoval jsem se do garsonky v Praze a nikomu nedal adresu,“ řekl deníku Aha! herec a přiznal, že je znovu zamilovaný.



Přečtěte si
ho.no
28. 2. 2014 • 11:55

A to mně byl tak sympatický.Obyčejný ha.zl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.