Rozvádějící se Czadernová: Už mluví o druhé svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozvádějící se Czadernová: Už mluví o druhé svatbě!

Renáta Czadernová ve svatebním. Něco chystá?
Renáta Czadernová ve svatebním. Něco chystá? (Foto Aha! – Mária Rušínová, koláž Ahaonline.cz )

Zprávařce Renátě Czadernové (29) se už od loňského léta táhne rozvodové řízení s kameramanem Davidem Ochamanem (36). S ním prožila dlouhých 9 let známosti a tři roky manželství. I když ještě není pořádně rozvedená, druhé svatbě by se prý nebránila!

Sympatická hlasatelka o důvodech rozvodu ani podrobnostech o něm nechtěla mluvit. Prý šlo o vzájemnou dohodu a žádné velké drama se nekonalo. „Na verdikt soudu stále čekáme. Asi toho má náš obvodový soud hodně. Na nás dvou to rozhodně nevázne. Na všem jsme se domluvili a s Davidem máme teď snad lepší vztah než dříve,“ prozradila Czadernová Blesku.

Ještě nerozvedená už se ale nechala fotit ve svatebních šatech, perfektně nalíčená a se slavnostním účesem. Že by už chystala další vdavky? „Kdyby bylo za koho, tak určitě. Teď ale není nikdo na obzoru,“ smutní. Celá paráda byla jenom kvůli kamarádovi Honzovi, kterému dělala modelku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.