Macura jako strašák v jahodách: Štěstí mu nosí lesklá hrůza! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Macura jako strašák v jahodách: Štěstí mu nosí lesklá hrůza!

V moravském Zaječí si k obleku vzal běžeckou obuv. Snad, aby se mu lépe utíkalo, kdyby se Rychtář rozhodl honit ho mezi vinicemi. Nicméně díky urputnosti italského hraběte Martucciho, byl vůbec poprvé Macura vpuštěn do klubu. Doprovod mu dělala jedná z týraných žen Vlaďka Šuleková.
V moravském Zaječí si k obleku vzal běžeckou obuv. Snad, aby se mu lépe utíkalo, kdyby se Rychtář rozhodl honit ho mezi vinicemi. Nicméně díky urputnosti italského hraběte Martucciho, byl vůbec poprvé Macura vpuštěn do klubu. Doprovod mu dělala jedná z týraných žen Vlaďka Šuleková. (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan)

Jaké zklamání asi pocítil zarytý fanoušek Ivety Bartošové (47) Zdeněk Macura (39), když mu v listopadu zpěvaččin manžel Josef Rychtář (55) zničil oblíbenou košili? Nyní už nezoufá, má totiž oblek, který mu nosí štěstí! A tak ho navléká nonstop!

Lesklý jako diskokoule, dlouhé rukávy, neforemný střih... Přestože je oblek nemoderní a bojovníkovi za ženská práva absolutně nesedí, Macura si ho oblíbil. Nosí ho při každé příležitosti, kde by jeho milovaná Džambulka mohla být. Naposledy v pátek na koncertě v Zaječí... „Je to vůbec poprvé, co jsem byl na vystoupení vpuštěn,“ chlubil se Zdeněk.

A jak vypadaly minulé Macurovy modely? Podívejte se do galerie!




Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.