Herec Alexej Pyško má důvod k oslavě: Syn je po kómatu doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Alexej Pyško má důvod k oslavě: Syn je po kómatu doma!

Syn herce Pyška
Syn herce Pyška (Foto pro Aha! – Top Star magazín, ara)

Život se obrátil naruby herci Alexeji Pyškovi (52), když před rokem jeho nevlastní syn Honza (21) upadl po autonehodě do kómatu. Nyní je rodina už šťastně pohromadě doma. Syn dělá každý den pokroky a postupně se začleňuje do normálního života.

Je to přesně dvanáct měsíců, co Pyško, který v dabingu propůjčuje svůj hlas Bruce Willisovi, prosil všechny, aby se za jeho vyženěného syna modlili. A loni v červnu se už chlubil, že se Honza probral a jeho zdravotní stav se začal zlepšovat. „Chtěl nám odejít,“ vzpomíná dnes jen nerad Pyško, který byl z vyhlídek syna na prášky. „Naboural jsem do stromu a byl jsem v kómatu,“ řekl pro Top Star magazín Honza.


Svým rodičům přidělal mladík nejednu vrásku. Ale teď už je konečně doma pod bezpečnými křídly své maminky Jany, která ho střeží jako oko v hlavě. Přiznává, že díky svému manželovi celou situaci jen tak tak ustála. „Nemám řidičák a vypadalo to, že mi Honzu dají do léčebny dlouhodobě nemocných, a to jsem nechtěla. Vozili jsme ho po rehabilitacích a na víkendy domů,“ svěřila se s úlevou paní Pyšková. Život celé rodiny se pomalu ale jistě vrací do normálu...



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.