Exšéf ČEZu miliardář Martin Roman: Rozvod?! Ostrouhá manželka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Exšéf ČEZu miliardář Martin Roman: Rozvod?! Ostrouhá manželka?

Manželé Romanovi si rozdělili majetek.
Manželé Romanovi si rozdělili majetek. (Foto Aha! - Martin Hykl)

Martin Roman (44), jehož jméno je nejvíce spojeno s vedením ČEZu, možná chystá opatření před rozvodem s manželkou Lenkou. Alespoň nedávné podepsání jistých dokumentů by tomu nasvědčovalo…

Miliardář Roman si nechal připravit smlouvu o zúžení jmění manželů. Taková smlouva se podle magazínu Týden sepisuje ve dvou případech – kvůli ochraně rodinného majetku před riskantním podnikáním nebo právě kvůli chystanému rozvodu.

Tato dohoda se týká majetku a nemovitostí nabytých za dobu manželství a není důležité, který z manželů je financoval. Podle informací deníku Blesk by si v takovém případě nechal honosnou vilu v pražské velké Chuchli, apartmán u plzeňského golfového hřiště a dva pražské byty. Manželka Lenka s dvěma dcerami by měla nárok »jenom« na horskou boudu nad Špindlerovým Mlýnem koupenou za 13 »mega«.

Martin Roman se k akci jeho právníků vyjadřovat nechce. „Nejsem už veřejná osoba a k soukromým věcem jsem se ani v minulosti nevyjadřoval,“ odpověděl Blesku. Podle lidí z jeho okolí se ale k rozvodu nechystá.

 



Přečtěte si
ninka64
26. 2. 2014 • 23:05

Jediný důvod rozvodu je zašití nakradeného majetku. To snad pochopí každý! Uděl to tak i Kalousek.

illis
26. 2. 2014 • 21:43

U takových není rozvod problém, majetku na dělení mají dost, peněz v hotovosti na mnoha účtech nejspíše také . Víc, než si lze domyslet.

cernykondor
26. 2. 2014 • 14:43

Musíte si dávat pozor i na vlastního právního zástupce. Dnes je tu džungle, a vše je o penězích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.