Bočanová ve VIP zprávách: Strach z vyhazovu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bočanová ve VIP zprávách: Strach z vyhazovu!

Mahulena Bočanová se bojí mladší konkurence.
Mahulena Bočanová se bojí mladší konkurence. (Foto Aha! – Martin Sekanina, archiv Soni Hlaváčkové, Facebook, ara)

Obavy ji donutily trpět a utrácet! Moderátorka VIP zpráv Mahulena Bočanová (46) dobrovolně podstupuje drastické zkrášlovací zákroky, jen aby nezmizela z televizní obrazovky.

Dobrovolně si nechává píchat jehly do hlavy, zavírá se do speciálních tunelů, tráví hodiny na lůžku. A za to všechno ještě platí nemalé peníze. „Na jehličkách pro hustotu vlasů jsem byla teď potřetí. Ale fakt to nebolí. Je to jen takovej lípaneček,“ svěřila se hned po hrůzostrašném zákroku Mahulena, která vše podstupuje jen proto, že má strach, aby ji nevyšoupla nějaká mladší a hezčí moderátorka. „Kdybych nebyla hezká, tak mě z VIP třeba vyrazí. Lidé u obrazovek chtějí koukat na hezký holky,“ prozradila své obavy Bočanová.


Rozpouští si tuky
Mahulena je proto v salonu krásy jako doma. „Bohužel na zkrášlovací procedury nemám tolik času. Třeba rozpouštění tuků je procedura, která trvá minimálně hodinu, takže to stihnu tak jednou týdně. N a když chci ještě nějakou mezoterapii na vypnutí pleti, tak jsem ráda, když to stihnu dvakrát týdně,“ prozradila Mahulena. I když bere za moderování VIP zpráv téměř 50 000 korun, moc z výplaty neušetří.

Kvůli tomu, že si speciální procedury dopřává dvakrát týdně a v průměru se ceny pohybují okolo dvou a půl tisíce korun, vyjde ji dokonalá tvář, vlasy a postava měsíčně na šílenou částku 20 000 korun. 



Přečtěte si
honzadv
26. 2. 2014 • 12:18

Omlouvám se, já mám obryni Stáňu také moc rád a je na rozdíl od Bočanky hezká a fajn čupr baba, které Mahulen "nesahá ani po kotníky" - o tom žádná.

ivoadler
26. 2. 2014 • 10:14

Já si, na rozdíl od Bočanové, na superstar nehraju, v televizi jsem byl všeho všudy jednou (tisíce děkovných dopisů). Proto se nemusím tejrat, abych byl na obrazovce.

honzadv
26. 2. 2014 • 09:59

No ještě to ,fuuuu, brrr , nikdo tě nechce, Bočanko, Mráz udělal dobře, že tě vykopal ze života, ty seschlá nepřitažlivá asexuální doroto lenivá odporná smradlavá. prý páchneš jak pytel lejn, jak se vyjdářili zajíčkové, jsi prý jak starý smradlavý chlap, no, vidět to je.

honzadv
26. 2. 2014 • 09:57

To tebe nikdo nechce, BOčaková, ani do televize, ani žádný chlap, jsi totiž nejen šeredná stařena a obryně Stáňa hnusná drsná, ale jsi hlavně blbá a primitivní bába, táhni už do zadele a nevracej se, jsi pro smích národu, hnusoto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.