Komplikace v oblíbeném pořadu: Železný řeší ožehavý problém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Komplikace v oblíbeném pořadu: Železný řeší ožehavý problém!

Vladimír Železný se obává nahoty ve videochatu
Vladimír Železný se obává nahoty ve videochatu (Foto: Aha! - Petr Novotný)

Jak jsme vás informovali, hlava TV Barrandov plánuje návrat k původnímu názvu pořadu Volejte Železnému, tedy Volejte řediteli. Vladimír Železný (68), ač je i ve svém věku nakloněný moderním technologiím, musel změnit své zamýšlené plány. Proč?

Šéf televize chtěl vylepšit pořad pomocí videochatu, kde by se kromě hlasu přenášel do vysílání i obraz případného volajícího tazatele. Myšlenka je to sice progresivní, ale narazila na jeden zásadní problém. Jak zabránit nevhodným excesům během vysílání v přímém přenosu?

Vždyť takhle by na ředitele kdokoliv mohl například vystrčit zadek! Televizní team zatím myšlenku videochatu neopustil, hledá však dostatečně efektivní řešení, jak zabránit tomu, aby Železnému žádný naháč do vysílání nevolal. Ať se dílo podaří!

Přečtěte si
genicon
23. 2. 2014 • 15:09

Fuj, to je hnusnej člověk! Toho mít za šéfa, tak si snad hodím mašli! No to ne, za to by mi tenhle trpaslík nestál. To spíš to s tím vystrčeným zadkem mi připadá jako dobrej nápad.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.