Nevěrnice Aňa Geislerová: Nechce ztrapňovat manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nevěrnice Aňa Geislerová: Nechce ztrapňovat manžela!

Aňa Geislerová
Aňa Geislerová (Aha! - Pavel Machan, herminapress.cz)

Rok se s rokem sešel a rozjíždí se předávání různých cen. Ty filmové, Český lev, si rozdali akademici v pražském Rudolfinu. Proč Aňa přišla na slavnostní večer sama?

Hvězdou »Lvů« byla zcela jistě jedna z nominovaných hereček Aňa Geislerová (37). Všichni s napětím čekali, který z mužů jejího života jí bude dělat doprovod. Když přišla sama, všem vypálila rybník!

Aňa má totiž už nějaký ten čas pořádný zmatek v hlavě. Stále je vdaná s režisérem Zdeňkem Janáčkem (36), se kterým má syny syna Bruna Fidelia (9) a dceru Stellu Ginger (6) – a snad i skoro ročního Maxe. Podle zpráv z hereččina okolí se ale také pořád setkává s milionářem Martinem Shenarem (49), o jejichž mileneckém vztahu si jeden čas cvrlikali vrabci po celé Praze. „Po lednovém předávání Cen české filmové kritiky za Shenarem jela,“ tvrdí zdroj z okolí Geislerové.


Proč sama?
Aňa před sobotním galavečerem nepochybně stála před rozhodnutím, koho si na České lvy vzít jako doprovod. Blízkého přítele Shenara těžko. Nebohého manžela  chtěla pravděpodobně uchránit před situací, že se na něj všichni sesypou s dotazy: Tak jak vám to klape?

Co Aňa řekla o mužích svého života?
„Já jsem vlastně pořád mezi muži. Celý život. Kdybych je tu měla všechny vyjmenovat, tak se to sem ani nevejde. Pak je otec, bratr... A pak jsou ti muži, kteří smáznou všechny ostatní, ti, se kterými máme děti. Ale o těch mám stejně zakázáno mluvit,“svěřila se v magazínu Elle.



Autor:  lbp

Přečtěte si
petranemeth
25. 2. 2014 • 22:21

me zajima

zadnice
24. 2. 2014 • 10:56

No a kolik mužů je, nebo bylo zastrčeno v ní?

simeonsimeonovic
23. 2. 2014 • 18:19

Svatá dobroto, jděte s tou vaší hvězdou Geislerovou a kecy někam, koho zajímá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.