Podlý útok na zlatou Martinu Sáblíkovou! Kudlu do zad jí vrazila česká ruka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podlý útok na zlatou Martinu Sáblíkovou! Kudlu do zad jí vrazila česká ruka...

Martina Sáblíková čelila tvrdému útoku pár hodin před startem!
Martina Sáblíková čelila tvrdému útoku pár hodin před startem! (Foto Reuters, EPA, ČTK/AP)

Ubohost! Zatímco celá země mačkala palce Martině Sáblíkové, ona čelila podlému ataku. A to jen pár hodin před svým zlatým závodem!

Server »protekčního fracka« Pavla Novotného osočil jejího trenéra Petra Nováka (65) z gamblerství. „Pan Novák k nám chodí přes léto a umí u nás nechat někdy i pár desítek tisíc,“ cituje obsluhu z jedné herny v Hlinsku. „Držíme Martině palce, ať má Petr zase prémie,“ přidává údajný zdroj. Jak taková informace s Martinou zacvičila? Chvíli před nejdůležitějším závodem za poslední čtyři roky?!

Nejde o první Novotného olympijský exces. Minulý týden se pustil do snowboardistky Šárky Pančochové, kterou rozhodčí okradli o medaili ve slopestylu. „Nebuď ubrečená, to si vyprávěj kámošům na jointu před hospodou a nás s tím neotravuj,“ vzkázal jí. Co na to Pančochová? „Kdo Novotného zfackuje a natočí to, má u mě podepsaný prkno s věnováním!“ O co požádá fanoušky Sáblíková?

Pohádka o rychlobruslařce Martině Sáblíkové (26) má další zlatou kapitolu. Na trati 5 km v Soči jasně vládla a má už 3 olympijské triumfy. Je to legenda!

Neměla snadnou pozici, všichni s jejím triumfem počítali jako s jistotou. S obřím tlakem si ale tenhle diblík (171 cm a 55 kg) poradil báječně. Strojovým tempem excelovala a časem 6:51,54 na druhou Nizozemku Wüstovou najela téměř 3 vteřiny. V cíli ještě musela čekat, než odjede poslední silná dvojice, už po pár kolech se ale culila na všechny strany.

„Když jsem odcházela z pokoje, tak jsem slíbila stříbrné medaili, kterou jsem tady získala na trojce, že jí přivezu sestřičku. I když jsem byla nervózní, tak se to povedlo,“ radovala se Sáblíková. Pýchou se dmul i kouč Novák: „Jela přesně podle plánu. Víc není co dodat.“ Martina se zařadila mezi nesmrtelné – na olympiádách získala 3 zlata, stříbro a bronz. A tuhle monstrózní sbírku ze zimních Her bude jakýkoli český sportovec jen těžko překonávat. Navíc, když se zlatíčko Sáblíková chystá i za čtyři roky do Pchjongčchangu.



Přečtěte si
EM1234
30. 8. 2018 • 13:36

jen tak - poslouchat starýho bylo taky jen pro otrlé. Jákej pán takovej krám. Nebo z něj někdy vylezlo něco slušnýho. Bavič ... I když pravda na synáčka neměl. Asi to bylo tím totáčem, kdy se za to vyhazovalo. - Pak si to vynahradil. fuj

rezacek
10. 1. 2018 • 23:16

Ten jeho zbytečnej fracek. Je po fotrovi.

namhal
27. 2. 2014 • 16:30

I kdybá hrál pan Novák hrál automaty tak je to jeho věc a každému je do toho úplný h....o.

fizi
22. 2. 2014 • 16:23

Písněte,kdy na něho vlítnem!Rád přijedu,abych si taky liskl,hihihi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.