Co muže odpuzuje na Monice Marešové (39)? Další románek skončil fiaskem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co muže odpuzuje na Monice Marešové (39)? Další románek skončil fiaskem!

Monika Marešová bz se podle některých měla rozvést s Leošem
Monika Marešová bz se podle některých měla rozvést s Leošem (Foto: Aha! - Marek Pátek)

Kdysi obletovaná manželka ubreptaného Leoše Mareše (37) Monika, vypadá sice pořád k světu, ale najít toho pravého se jí stále nedaří. Sice se pořád tváří, že jí na tom až tak nezáleží, protože má přeci dva syny, ale jistě se tím trápí. Možná by se měla zamyslet, jestli problém nebude někde jinde, než v ní samé.

Ještě před koncem roku se Monika Marešová ukazovala na veřejnosti s podnikatelem Tomášem Cikánkem. Od toho ho ovšem odrazovala i Veronika Žilková (52), protože údajně jel v podvodném prodeji pozemku, kterým zavařil její dcerce Agátě Prachařové (28). Krátce po rozchodu si začala Monika s dalším podnikatelem, tentokrát s podivným seladonem Lubošem Holubem (53). Jenže toho už Marešová také pustila k vodě.


"Musí fungovat chemie, pokud nefunguje, tak to nemá smysl. Lásku člověk potřebuje, ale ne za každou cenu," myslí si příležitostná moderátorka podle Super.cz.  A také promluvila o krachu vztahu s Holubem: "Scházeli jsme se, a záhy zjistili, že z toho nic nebude. Novináři nás nachytali v začátku, během krátké chvíle to pak skončilo."
Monika Marešová je jistě dobrou matkou, vypadá, že bude i hodná a na svůj věk vypadá zachovale. Jenže hlavní problémem, který s ní potencionální nápadníci mohou mít, je fakt, že se ještě nerozvedla s kontroverzním moderátorem Marešem. Ten je známý svými častými nevěrami a prý i konzumací drog.
Podle Moničina kamaráda, jehož jméno redakce zná, jsou nadstandartní vztahy s otcem dvou dětí pro mnohé ctitele trnem v oku a o přátelství s výstředním Leošem nikdo nestojí. Co takhle hodit konečně minulost za záda, Marešovi dát i úředně vale a možná se o Moniku začnou zajímat i kvalitnější figury, než doposud.



Přečtěte si
colombina
8. 3. 2014 • 11:00

ajajajaj... tady má někdo mooooc špatný život, bacha na to, co komu přeješ - přej a bude ti přáno

civavalinda
22. 2. 2014 • 08:31

no a co jako ???? se z ty pici mame posrat nebo co ?? praju jim at nemaji ani na chleba to ji ty debilni kecy ze 40000vyplata je hovno presly pica jedna debilni vychcana ...chtelo by to nejakyho kretena co by ji o vsechno okradl pak videla jaky to je mit hovno ...ten debilek mares ma vsechno na leasing a jen se masiruje curacek vzhledem k tomu ze je z berouna zna ho cela praha a i to jak zebral o chlast ono ho to prejde az ho nikde chtit nebudou

chachacha
21. 2. 2014 • 18:39

Autor: "moc" ... nadstandartní vztahy ... ============================================ NadstandarTní???? Nauč se psát, blbečku.

hejhej
21. 2. 2014 • 09:57

Každý chlap není jako promiskuitní Mareš, ženatý a žije s milenkou. Marešová je podobná, jako Mareš. Neměli se brát, když potřebují střídat partnery jak pouliční psi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.