Rodina mrtvé Moniky (†36): Jak reagovala na obvinění Petra K., v jehož prospěch se dokonce vzdala dědictví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rodina mrtvé Moniky (†36): Jak reagovala na obvinění Petra K., v jehož prospěch se dokonce vzdala dědictví?

Petr K. měl v minulosti rozepře jen s bratrem Moniky Radmilem. Rodiče jeho zesnulé ženy mu však bezmezně věřili...
Petr K. měl v minulosti rozepře jen s bratrem Moniky Radmilem. Rodiče jeho zesnulé ženy mu však bezmezně věřili... (Foto: Aha! - David Malík, Karel Kopáč, koláž Ahaonline.cz)

Středeční ráno bylo velmi drsné také pro rodiče Moniky, která zemřela v egyptské Hurghadě. Ti se přitom dlouho Petr K. zastávali a vyjadřovali mu podporu. Jak reagovali na to, že si policie myslí, že Petr je vrah?

Rodiče se zprávu o obvinění Petra dozvěděli od novinářů a celkem pochopitelně byli v šoku. Podle webu tn.cz se zhroutili, zavřeli se doma a čekají, co se bude dít dál. Dá se předpokládat, že situace nyní pro ně bude velmi bolestivá, protože si budou muset znovu projít hrůzou ze ztráty dcery a vnučky.

Doslova absurdně teď zní fakt, že rodiče Moniky se vzdali ve prospěch Petra K. dědictví, byť Moničin bratr Radmil byl zásadně proti. „Rodiče Moniky se všeho vzdávají. Sebrali Radmilovi plnou moc a podepsali u notáře, že dědictví nechtějí,“ radoval se tehdy Petr K.

Moničin otec tenkrát prohlásil: „Od začátku jsem se chtěl dědictví vzdát. Petra jsem podporoval a je mi líto, že to zašlo takhle daleko,“ řekl reportérům k tomu, že se fakticky vzdávají nároků na byt a dvě auta. Možnost, že Petr, kterému všichni věřili, vraždil, pro něj musí být opravdu hrozivá…

Autor:  ph

Přečtěte si
robzier
21. 2. 2014 • 09:38

Ja se zabyvam problematikou o postojich lidi k homosexualite v Cechach a na Slovensku. Pomohli byste mi prosim s mym aktualnim vyzkumem a vyplnili tento dotaznik? Dotaznik je v Anglictine s ceskym prekladem a je urcen pro heterosexualni jedince ve veku 20-35 let. Dekuji za vasi pomoc. Kliknete zde nebo zkopirujte link do noveho okna: https://docs.google.com/forms/d/1GLCC29Aks1uRp0O5rKcGx0B8dSYaOXulBusdDnEh1-w/viewform

ferdinand6
21. 2. 2014 • 00:07

Proč se s ní jednoduše nerozvedl? De***.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.