Luděk Sobota: Zhroutil se! Kvůli mamince... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Luděk Sobota: Zhroutil se! Kvůli mamince...

Zdrcený Luděk Sobota
Zdrcený Luděk Sobota (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Známý komik Luděk Sobota (63) pláče. Jeho maminka totiž skončila v nemocnici poté, co ji v úterý postihla už druhá mozková mrtvice. „Vůbec o tom nechci hovořit, je to pro mě velmicitlivá záležitost,“ řekla nám zlomeným hlasem Sobotova manželka Adriana, která má ke své tchýni velice vřelý vztah. Její manžel však i přes smutek v duši slova nalezl.

„Maminka je na tom teď hodně špatně, umírá,“ smutní Sobota, který svou maminku moc miluje. „Měl jsem ve středu otevírat jedno fitness, ale musel jsem svou účast zrušit,“ tvrdí komik, který zazářil ve filmech Jáchyme, hoď ho do stroje či Ještě větší blbec, než jsme čekali.

Sobotovi blízcí se však obávají, že smrt maminky by mohla vyvolat návrat Luďkových depresí. Těmi si známý komik procházel celý život, několikrát ho dokonce museli odvážet z jeviště přímo do nemocnice. Zkrátka se zhroutil uprostřed představení. „Sobota navštěvuje spoustu doktorů i léčitelů. A i když mu trochu pomáhají, bojím se, že po smrti maminky by mohl zase spadnout na úplné dno,“ svěřil se nám jeden ze Sobotových přátel. I přesto však včera večer odehrál Sobota s manželkou ve svém Směšném divadle úspěšné představení Duševní hyena. „Divadlo je totiž taková moje terapie na problémy,“ tvrdí komik, který poslední dny nemá mnoho důvodů ke smíchu.

9.2.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.