Šípek po rozchodu s Machálkovou: Útěk z Česka! Bez ohledu na syna... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šípek po rozchodu s Machálkovou: Útěk z Česka! Bez ohledu na syna...

Bořek Šípek
Bořek Šípek (Archiv)

Jednou nohou za hranicemi a s kufrem v plné pohotovosti. Tak vypadá život architekta Bořka Šípka (64). Po odchodu od zpěvačky Leony Machálkové (46) a jejich syna Artura (11) štěstí už nenašel a je připraven najít ho v cizině.

Ač by si to mohl s přehledem dovolit, do budování zázemí nijak neinvestuje. Raději s kufrem za dveřmi čeká na příležitost zmizet z Česka. Jakmile se prý naskytne příležitost, nic ho doma neudrží. Ani syn, kterého má s Machálkovou. „S Arturem mám skvělý vztah. Ale verze vycestovat je tady pořád, pokud se najde nová šance, která by mě lákala. Proto jsem se rozhodl nevlastnit žádné nemovitosti, abych byl schopný zítra si vzít kufřík, odjet a ničeho nelitovat,“ prozradil v rozhovoru na Frekvenci 1 Šípek.


Nelituje ani rozchodu se zpěvačkou, přesto ani čtyři roky poté není šťastný. „Měl jsem opravdu blbej rok a rozhodně nejsem v harmonii. V Praze mě nic nedrží, ale zatím se mi nenabídla lepší alternativa, takže tady zatím zůstávám,“ vysvětlil, proč se k odchodu z vlasti ještě nerozhoupal.
Šípek je činorodý člověk a hmotnou nouzí rozhodně netrpí. Na sebe přitom nemá napsanou jedinou nemovitost. Spoluvlastní ale čtyři, většinou jde o provozovny.



Přečtěte si
xsedmikraska
12. 1. 2015 • 10:18

Pravdou je, že je to risk volit partnera se kterým chci dítě. Každá matka si přeje, aby se otec dítěti věnoval intenzívně, aby bylo dítě pro něj střed vesmíru. U pana Šípka šlo najít finanční zajištění, ale to ostatní už asi není ideál. Před mnoha léty jsem někde četla, že Leona randila s ženatým chlapem a přemlouvala ho, aby opustil rodinu kvůli ni. Nyní je opuštěná ona. Přesto, je to hezká ženská, tak má šanci k sobě najít životního partnera, který bude rodinný typ.

avina
19. 2. 2014 • 19:02

No,já bych mu hádala víc jak Schw.-tak 79let-vychrtlý,vrásčitý dědek-nemá už Havla k propagaci práce...

mariama
19. 2. 2014 • 15:50

Pan Sipek je umelec a bohem a byl vzdy zvykly zit tak, jak zije. Slecna Machalkova vedela, ze v panu Sipkovi nebude nikdy mit klasickeho partnera a ze to bude obcas boj. Dukazem je i fakt, ze si ji Sipek nikdy nevzal, ikdyz spolu byli dlouhou dobu a meli spolecne dite. Nerozumim, proc tu nekteri z vas odsuzujete pana Sipka za to, ze chce zit po svem. O to vic ho chapu nebot je jiz ve veku a vi, ze postupujicim starim prijdou zdravotni problemy a jednoho dne jiz nebude moci cestovat a byt nezavisly. At tedy zije volne, dokud mu to vek a zdravotni stav dovoli. Treba dalsich tricet let! K tematu jeho byvale partnerky a spolecneho syna: s Leonou neni jiz radu let a se svym synem se jiste vida a ma ho rad, ale nevidaji se tak casto jako driv, kdyz byli s jeho matkou partneri a pravdepodobne sdileli jednu domacnost. Nikdo tudiz nemuze ocekavat, ze pan Sipek bude "drepet" v CR jen proto, aby napr. dvakrat tydne mohl byt se svym synem, ktery zije s matkou. Sipek je svobodny, svepravny clovek a ma narok jednat dle vlastniho uvazeni. Drzim mu palce!

ivoadler
19. 2. 2014 • 12:12

Už jen ten jeho ksicht je dokladem, že je to přestárlej playboy. Slavnej moh´ bejt jenom díky dalšímu přestárlému playboyi - Havlovi. Takovej kšeft, jakej měl díky Havlovi v Česku, už nesežene.

marie60
19. 2. 2014 • 07:50

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.