Tomicová z Ulice promluvila: Co prožívala, když jí manžel řekl, že je gay a utekl za milencem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tomicová z Ulice promluvila: Co prožívala, když jí manžel řekl, že je gay a utekl za milencem

Pavla Tomicová žila deset let po boku homosexuální manžela.
Pavla Tomicová žila deset let po boku homosexuální manžela.  (Foto Aha! – Alexandr Malachovský,)

Herečka Pavla Tomicová (51) se seriálu Ulice a Gympl spokojeně žije s druhým mužem Ondřejem Malým. Její první manželství však probíhalo poněkud nestandardně a z jejího muže se vyklubal homosexuál. I přes to spolu prožili dlouhých 10 let!

Pavla prožila dlouhá léta ve svazku, o kterém věděla, že nemůže nikdy dopadnout dobře. „Dozvěděla jsem se, že jsem žila s fajn kamarádkou. Manžel byl homosexuál, sám se s tímto faktem těžko srovnával a mým problémem zase bylo, že jsem vyrůstala v příliš nádherném rodinném prostředí, a tudíž jsem si neuměla představit, že bych svému synovi nepřipravila totéž. A tak naše nešťastné manželství trvalo deset let,“ vzpomíná Tomicová v deníku Blesk.

Nakonec její bývalý manžel přiznal to, co si herečka myslela už dlouhá léta, jenom si to nechtěla připustit. Naplno promluvil o své orientaci a rozhodl se vyhrocenou situaci vyřešit dočasným odjezdem. Během toho odešel i od jejich  syna Adama (20). „Odjel do Ameriky s představou, že tam se mu lépe podaří sám sebe přijmout, a tak se myslím i stalo, Adámek už za ním několikrát byl, a když se ho ptám, jak se tatínek má, tak mi hlavně neustále vykládá, co udělal Raul, a co říkal – tak se jmenuje asijská láska mého bývalého muže. Je to zřejmě báječný chlapík a musím říct, že mě to dělá docela šťastnou,“ pokračuje Tomicová ve svém vyprávění. S druhým manželem se herečka seznámila na divadelních prknech a hned si padli do oka. Svatbu s ním měla v roce 2003, kde už byla přítomna i jejich dcera Anežka. Druhého otce přijal syn Adam za svého a po čase mu začal říkat sám od sebe »tati«. „Dnes nemá žádný problém z toho, že má regulérně táty dva,“ říká šťastná Tomicová.



Přečtěte si
reiner
19. 9. 2017 • 11:04

mirkazam
4. 3. 2017 • 17:59

Pokud v nějaké instenaci hraje,okamžitě přepínám.Trapná osoba,která silně přehrává...

evicka55
18. 2. 2014 • 16:57

Dobrá herečka,je sama za sebe.Její minulý život jí nezávidím.Ten humor každého potěší a koho ne tak ať se nedívá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.