Hana Hegerová: Boule na krku! Proč už nevychází z domu a mluví o hudbě na pohřeb? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Hegerová: Boule na krku! Proč už nevychází z domu a mluví o hudbě na pohřeb?

Hana Hegerová je už několik let vážně nemocná.
Hana Hegerová je už několik let vážně nemocná. (Foto Aha! – David Kundrát, David Malík, koláž Ahaonline.cz )

Největší hvězda českého šansonu Hana Hegerová (82) se potýká se zdravotními problémy a před dvěma lety ohlásila definitivní konec kariéry. Kromě komplikací s páteří ji pořádně potrápila i boule na krku a zpěvačka už pomalu myslí na to nejhorší…

Hanu Hegerovou už dlouho trápí problémy s klouby a páteří. Kvůli nim musí chodit o berlích a obyčejná cesta z bytu se promění v náročný úkol. „Vůbec nevylézám z domu! Jenom, ač nerada, k holiči, protože tohle si sama udělat neumím. Jinak už za mnou chodí domů i manikérka s pedikérkou,“ přiznává první dáma šansonu v deníku Blesk.

S přesunem na vzdálenější místa musí zpěvačce pomáhat její nejbližší. A bohužel to není jediná rána, která zpěvačku postihla. „Špatně jsem chodila už dávno, ale najednou se mi udělala boule na krku! Nebyla zhoubná, ale musela okamžitě pryč. A s tím operovaným krkem jsem nemohla dlouho na jeviště…“   Všechno dohromady zapříčinilo to, že se Hana Hegerová už nechce ukazovat před svými fanoušky a zdržuje se ve svém pražském bytě. Možná právě život v ústraní, bez koncertů a jejich příznivců ji přivedl na trudomyslné myšlenky a už má vybráno, co si nechá zahrát na pohřbu. „Všem přátelům říkám, že až vyletím komínem, v žádném případě nechci, aby pouštěli moje šansony. Už jsem si vybrala krásnou árii Casta Diva z Belliniho opery Normy,“ uzavírá zpěvačka.



Autor:  mpa

Přečtěte si
idulenka
19. 2. 2014 • 10:02

Pani Hegerovej želám ešte aspoň trošku zdravíčka a hlavne, aby ju nič nebolelo. Bola to vždy silná osobnosť, ktorá sa spoliehala iba sama na seba. A má oporu v svojich blízkych a v nás, ktorí ju máme radi a posielame jej veľa energie. A keď príde raz čas, tak iste Castu Divu od Belliniho zaspieva najlepšia slovenská operná speváčka.

6010
19. 2. 2014 • 09:55

Já paní Hegerové přeji zdraví a sílu a nějaký blbec mi pod to napíše : cynické přání.Ne,ne, to je přání upřímné, od srdce, ty blbe.Tobě bych to určitě nepřála.Ty jí nesaháš ani po paty.Ani žádný z těch jejích kritiků tady.

baronessa
19. 2. 2014 • 06:22

Nejtrapnější a nejhloupější příspěvky jsou od těch, kteří o paní H. vůbec nic nevědí. Ani to, že zpívala v pařížské Olympii a sklidila ovace. Pokud takto reaguje publikum v zemi šansonů, o něčem to vypovídá. Hana Hegerová je také i dobrá herečka, jenomže proč o tom psát ignorantům. Dosti perel.

kramerova1948
18. 2. 2014 • 22:59

Že vám nie je hanba písať také špatné veci o ČLOVEKU ako je Hana Hegerová.V Biblii sa píše:Hoď do mňa kameňom,kto si bez viny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.