Sprosté uvítání Farmářky Zuzany: Běžte spát na déšť, do baráku se mi nevejdete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sprosté uvítání Farmářky Zuzany: Běžte spát na déšť, do baráku se mi nevejdete!

U Zuzky na farmě se pánové dozvěděli překvapivou novinku
U Zuzky na farmě se pánové dozvěděli překvapivou novinku (Foto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Přestože je pozornost diváka upnutá především ke dvojici Pavel a Josef, neboť jejich příběhy skýtají naději na porci neotřelých grotesek, i u ostatních se dá pochytit leccos úsměvného. Například u Zuzany.

Místa je tu dost!

Důkazem budiž Farmářka Zuzka, která se absolutně nerozpakuje pánům pěkně vytřít zrak. Nejvíce se těšila na příjezd muslima Hassana, ale právě rozvedený táta dvou dětí z ní byl nakonec nejvíce rozčarovaný. Když se totiž tři nápadníci začali pídit, kde hlavu složit, překvapila je modrooká žínka z Podještědí hláškou: "Areál je velkej, kdekoliv si vyberete místo, tak tam spíte!"


Katastrofa zastihne nepřipravené

Pravda, její rozlehlý kopcovitý pozemek je pro koně vhodný, nicméně začít v dešti vymýšlet, kde přespat, to je úkol pro zálesáka. Kupodivu se ukázalo, že hasič Martin je připravený a má s sebou celkem prostorný stan a spacák. Mimochodem v době natáčení již byl hyperaktivní pracant čerstvým otcem. Bohužel vztah s matkou syna nedopadl. Nejmladší uchazeč o Zuzaninu ruku, sympatický Tomáš byl na přespání v terénu také připraven.
Hassanovi se makat nechce

Hassan, který si nejprve myslel, že si Zuzana dělá legraci, nesl celou situaci špatně, i když se snažil zachovat dekorum. Martin mu nabídl ke sdílení svůj přístřešek, jenže při jeho stavbě Arab opět jen okouněl a ručičky mu šly doleva. Ten by na farmě těžko vydržel, dokonce ani nevěděl, jak postavit stan. Ale řečí měl pořád plnou pusu. Když si z něj za jeho neschopnost Martin utahoval, ještě na jeho adresu cosi mumlal. Hassan vypadá na zhýčkaného měšťáka, Zuzaně evidentně učaroval, ale mluvení mu jde lépe, než činy.

Nový díl reality show FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU uvidíte dnes od 21:15 na PRIMĚ!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
21. 2. 2014 • 08:06

Farmářka Zuzana má v sobě tolik suverenity, že by jí mohla rozdávat. Není ani trochu sebekritická.Nevěřím, že se těm chlapům tak líbí, bude v tom něco jiného.Mně se tedy nelíbí vůbec.

znalec
15. 2. 2014 • 08:25

nemám rád araby, skutečně nevím proč...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.