VIDEO: Pohroma u Farmáře Josefa: Hádky, chrápání, prdění a lítá saň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO: Pohroma u Farmáře Josefa: Hádky, chrápání, prdění a lítá saň!

Chudák Josef bude mít s divoženkami pekelný týden
Chudák Josef bude mít s divoženkami pekelný týden (Foto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Doslova celotýdenní utrpení si pro sebe připravil majitel hostince Josef (54) tím, že si do domu vzal rozvedenou Libušku (53) a pokladní ze supermarketu Katarinu (48). Naštěstí má flegmatický a svérázný chlápek smysl pro humor, takže první atak přežil. Co ho ovšem čeká dál, to je o nervy či odpočinek v psychiatrickém zařízení. Ty dvě ženské sedo sebe hned od začátku pustily ve stylu divokých harpyjí.

Na prášky ze dvou "čarodějnic"!

Obě Josefovi nápadnice jsou již ve Farmáři ostřílenými soutěžícími, a proto se nebojí o svého vyvoleného utkat od první chvíle drsnějšími metodami, o kterých se zatím ostatním soutěžícím ani nezdá. Navíc se potkaly dva temperamenty - vášnivá zahrádkářka Libuška je z Prahy a původem Slovenka Katarina z Hané. Josefa, který si podle prvně jmenované nechal udělat zuby, čeká peklo. Sám se směje: "Abych si nemusel dávat brufen z nich!"


Dvě v jedné

Dámy se sice při prvním setkání obejmou, ale v podstatě hned vzápětí začne lítý boj o postel. Chvílemi jde z jejich haštěření hlava kolem a také Josef, když se na něho soustředí obě najednou, jakoby čelil lítým saním. Hádka o postel končí remízou a nakonec obě skončí v jediné!


Ďábelský plán Katariny

Katarina se směje a pochvaluje si na adresu sokyně: "Buď chrápu nebo prdím, tak ať trpí!" Následuje další přestřelka u jídla, kvůli skandální neschopnosti rozlišit polévkové kapání od domácích nudlí. Libuška útočí naprosto promyšleně a dle očekávání to Katarina nedává. Dokonce vytahuje otřepanou historku o namyšlených Pražácích.
Video se připravuje ...



Přečtěte si
eremita
19. 2. 2014 • 22:02

Nejsem v obraze, ale ta blonďatá paní s masívními oringlemi k hnoji příliš nezapadá. Přesto mám pocit, že není na obrazovce neznámou. Kdy a kde tahle výrazná tvář už byla?

6010
15. 2. 2014 • 09:17

To je ale "úroveň".Již to vygradovalo do neúnosných mezí.Katarina je čarodějnice - hadr.

svizel
14. 2. 2014 • 23:11

Jo jste nějaký moudrý A ještě jsem si s vámi nepotykal

raketomet
14. 2. 2014 • 14:01

...nějak nechytám, v čem ta verbež pisálská kecá...stačí se podívat na to video...ale to ty asi neumíš pustit...svizel=Katarina?

sugarbitter
14. 2. 2014 • 13:51

Nevyčnívají z řady, jen se to víc "ukazuje", protože jde o to kdo "vyhraje" a na víc se to vysílá. Charaktery, podobně jako v pořadu Prostřeno se ukazují/ tam jde o 50 000 Kč/ Pro začátečníky -psychology to může být i přínosné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.