Pohlreichova manželka prozradila, proč její muž nosí o tři velkosti větší oblečení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pohlreichova manželka prozradila, proč její muž nosí o tři velkosti větší oblečení

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (Aha! – David Malík, Pavel Machan, Prima, ara)

Postrach českých restauratérů Zdeněk Pohlreich (56) se pohodlného oblečení nevzdává, ani když shodí kuchařský rondon. Jeho nadměrně velké oblečení není módní omyl, nebo touha schovávat kilogramy navíc, ale prudce designová záležitost!

Jak prozradila Pohlreichova manželka Zdena (41), oba jsou velcí fanoušci Japonska a to se kromě jídla odráží i v oblékání. „S manželem máme hrozně rádi japonskou kulturu – jídlo, oblečení. Oblékáme se od japonského návrháře a je nám to hodně blízké. A každý si může říkat, co chce,“ vysvětluje na TV Blesk.

Zdeněka Pohlreicha živí vaření a nemusí se proto stylizovat do role módní ikony. Slušivý polečenský oděv vyměnil za pohodlné volné kalhoty, které vypadají o tři čísla větší, než by potřeboval. O inspiraci z japonské kultury není pochyb. Různé varianty na tradiční kimono se nosí dodnes a z volných kalhot dokážou asijští návrháři vytvořit i slušivé montérky pro dělníky. Tady je jeden příklad z přehlídky pracovního oblečení.  

Tradiční japonské kalhoty.



Přečtěte si
ferdinand6
21. 3. 2014 • 21:42

Ty svatební šaty jsou otřes.

mirkazam
23. 2. 2014 • 09:03

Tak od pani P. to opravdu sedí. Sama v těch svatebních šatech vypadá jako děvečka od krav...chichi prý designová záležitost

dajana
22. 2. 2014 • 23:08

Paní P. je naprosto bez vkusu a co se týká velkého šéfa,tak může mít na sobě třeba zlaté brnění s diamanty,ale když otevře pusu,zvlášť když má natankováno,tak to si člověk myslí,že je v Chánově.A tím nás prosím krmí televize.Že jim není hanba,dávat za takovýto projev ještě tučný honorář.Potom ta společnost vypadá,tak jak vypadá.Dnes není solí projevu humor,nýbrž sprostota.

oldedek
22. 2. 2014 • 18:36

No nosí velké oblečení, protože je tlustej jak sprostej dobytek ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.