VIDEO: Zemanová s Absolonovou pijou piva na EX! Víme, co je k tomu přinutilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO: Zemanová s Absolonovou pijou piva na EX! Víme, co je k tomu přinutilo

Kateřina i Monika zvládly pivo na ex. Proč ale vlastně?
Kateřina i Monika zvládly pivo na ex. Proč ale vlastně? (Facebook K. Zemanové a M. Absolonové)

Že umí chrabře popít naše hlava státu, je všeobecně známo. Že však už i jeho vlastní krev zvládá do sebe kopnout půllitr piva na ex, je žhavá novinka. Kate Zemanová (20) video, kde zmizí pěnivý mok v jejím hrdle (a pár kapek v dekoltu), pustila na internet. To samé udělala i zpěvačka Monika Absolonová…

Celé video Kate je (jak jinak) z hospody a natáčené na mobilní telefon. Monika exovala pivo doma. Důvod, proč to udělaly, je poměrně jednoduchý. Celým světem, a teď bohužel i Českem, se na internetu raketovou rychlostí šíří šílenost zvaná NekNominate. To v podstatě znamená, že do sebe máte vpravit co největší množství alkoholu a pak předvést nějakou šílenost. Už se objevila videa, na kterých opilá dívka vjede s koněm do supermarketu, ale i muž, který do svého piva močí a následně ho pije. Bohužel, naoko nevinná zábava už má i první mrtvé, kteří se jednoduše uchlastali.

Českem se tato zábava šíří posledních pár dnů. V tuzemské úpravě spočívá v tom, že vás někdo takzvaně nominuje a vy následně musíte do 24 hodin vypít pivo na ex. A pak zase vy nominujete další tři chudáky, kteří také musí vyexovat pivo. A tak dále, jde o systém klasického letadla. Vše je samozřejmě dokumentováno prostřednictvím videí, která jsou umístěna na sociální sítě. Obvykle u výzvy, kterou vám někdo doručí, nechybí „motivační výzva“ typu: Když to nevypiješ, dlužíš mi basu, nebo Nepřerušuj řetěz, ať nejsi debil.

Video se připravuje ...

Jak už je asi jasné, Kate Zemanová od někoho ze svých přátel obdržela výzvu, kterou přijala a vyklopila do sebe půllitr. A samozřejmě nominovala tři ze svých přátel. Co dodat? Snad jen to, že se lidé začínají dohadovat, zda je hloupější tato hra, nebo žirafí kvíz, který před časem také zaplavil sociální sítě. A rychle vznikají skupiny, které vyzývají k bojkotu téhle podivné zábavy.

Absolonová pila skoro minutu

Modernímu způsobu pití piva na dálku se oddala i Monika Absolonová. K videu, které umístila na internet, připsala: "Vážení a milí, tak jo, nejsem srab, tak tady to máte… Nikoho nevyzývám a prosím ani Vás nenabádám!!! Jen mě vyzval můj kamarád Dan. Přiznám se, že v půlce jsem to chtěla vzdát a mnou vyzvaní kamarádi taky! Jen oznamuju, že tohle bylo poprvé a naposled. Pivo mám ráda, ale víckrát už to fakt nedám…"

Video se připravuje ...

Autor:  ph

Přečtěte si
hu11
13. 2. 2014 • 14:35

Kdopak mi zaručí, že to je slepice toho Zemana

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.