Režisér Troška: Holubovou a Polívku nechci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Režisér Troška: Holubovou a Polívku nechci!

Režisér Zdeněk Troška kritizuje své kolegy, že do filmů stále obsazují jedny a ty samé herce, sám to ale dělá taky tak.
Režisér Zdeněk Troška kritizuje své kolegy, že do filmů stále obsazují jedny a ty samé herce, sám to ale dělá taky tak.

PRAHA – Režisér oblíbených lidových komedií Zdeněk Troška (53) si pustil pusu na špacír a filmový svět se nestačí divit!


A Geislerovou s Liškou taky ne!

V rozhovoru pro gay web přiznal, že mu jsou české hvězdy stříbrného plátna, jako jsou Eva Holubová, Bolek Polívka, Aňa Geislerová, Pavel Liška či Ivan Trojan proti srsti! „Neumějí hrát,“ naznačuje Troška!

„Jinak jsou ale úžasní,“ snaží se ve stejném rozhovoru Troška obrousit hrany svého vyjádření, jako by se sám lekl toho, co vypustil z úst.

„K tomu, co Troška řekl, se odmítám jakkoli vyjadřovat,“ řekl herec Pavel Liška. Ani Aňa Geislerová nebyla sdílnější: „Nezlobte se, ale nemám potřebu k tomu něco říkat,“ vyhrkla a zavěsila telefon.

„To já se snažím do svých filmů obsadit moc neokoukané tváře,“ chlubí se ve stejném rozhovoru Troška. Ten pro film například našel Annu Vejvodovou (bába Kropáčková v Kameňácích 2 a 3) a Dolly Buster (role pornoherečky v třetím Kameňáku).


Autor: David Zápal
Foto Aha!: Marek Pátek

Autor:  takových uměleckých skvostů,jako jsou trilogie Slunce,seno a…,Kameňák či pohádek Princezna ze mlejna nebo Z pekla štěstí,se svým prohlášením otřel o nejoblíbenější herecké tváře současnosti. „Dříve hrálo v českém filmu sto herců od Aše po Košice. Dnes je to dvacet lidí hlavně okolo divadla Sklep… Vilhelmová,Holubová,Geislerová,Liška,Dušek,Polívka,Trojan a další. Jenže jsou už v každém českém filmu a hrají pořád stejně. Oni vlastně nehrají,oni českým filmem spíš procházejí. Dřív jsem to říkal o panu Zdeňkovi Svěrákovi… Když se dívám,jak hrají,tak je to opravdu jak český film na pokračování. Navíc jsou zprofanovaní,“ řekl Zdeněk Troška pro server Pindíci.cz,který přináší rozhovory především s celebritami z gay světa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.