»Těhotná« Míša Ochotská: Ranní nevolnosti? Ano, měla jsem je, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Těhotná« Míša Ochotská: Ranní nevolnosti? Ano, měla jsem je, ale…

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Aha! - Ladislav Křivan)

Pořád dokolečka musí Míša Ochotská (29), moderátorka a marketingová manažerka svého snoubence Lukáše Rosola (28), mluvit o tom, zda je či není těhotná. Veškerý humbuk přitom způsobil jediná věta, kterou napsala na svůj facebookový profil. V něm uvedla, že už má pár dnů ranní nevolnosti.

Jak se později ukázalo, Míša tuhle větu napsala v nadsázce jako odpověď na zprávy, které kolovaly po internetu. Ty říkaly, že je Míša tak hubená, že nemůže mít děti. Míša zareagovala vtipem s ranními nevolnostmi a od té doby musí v každém rozhovoru vše znovu vysvětlovat. Nakonec přiznala, že ranní nevolnosti opravdu měla, byť způsobené něčím jiným, než malým Rosůlkem v jejím bříšku.

„Měli jsme za sebou s partnerem náročný let z Kataru do Austrálie. Tělu trvalo čtyři dny, než se s tím vypořádalo,“ vysvětlila super.cz tolik omílané ranní nevolnosti a jako už tolikrát dodala: „Ne, těhotná nejsem.“ Moderátorka nicméně připouští, že by se svým snoubencem děti mít chtěla, ale všemu nechávají volný průběh. Cestují po světě a dost možná odsunou i veselku, kterou původně plánovali na léto. Prý není kam spěchat, hlavní je, že je jim spolu dobře…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.