To snad ne! V Soči chtějí vyřadit Jágra ze hry: Anonym na něj poslal udání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To snad ne! V Soči chtějí vyřadit Jágra ze hry: Anonym na něj poslal udání!

Jaromír Jágr na tréninku českého nároďáku před zápasem se Švédy.
Jaromír Jágr na tréninku českého nároďáku před zápasem se Švédy. (ČTK)

Když někdo hraje v 41 letech hokej příliš dobře, stane se ostatním podezřelým. Své by o tom mohla mluvit česká hvězda Jaromír Jágr. Vypadá to totiž, že dopingoví komisaři si zasedli právě na něj. Důvod? Prý anonymní udání…

Hádejte, kdo z našich musel už před prvním zápasem na dopingovou kontrolu? Jaromír Jágr! Jak uvedla Sofijská tisková agentura, nezaměřili se dopingoví komisaři na jednačtyřicetiletého útočníka zdaleka poprvé. „Jaromír Jágr byl letos testován na doping už pětkrát! Organizace bojující proti dopingu totiž dostala na hokejového mága anonymní oznámení,“ tvrdí uvedená agentura. Uvědomíme-li si, že je ještě není ani polovina února, je počet kontrol opravdu nezvyklý, ostatní hokejisté za sebou mají v průměru dvě kontroly.

Během bojů v NHL antidopingová agentura WADA na hokejisty nemůže, na olympiádě ale může testovat, jak se jí zlíbí. „Logicky z toho vychází, že na veterána Jágra se prostě zaměřili víc, proto na svůj věk hraje nějak moc dobře,“ řekl Blesku člověk z hokejového prostředí. Je tedy za anonymním udáním na Jágra snaha vyřadit ho z turnaje v Soči a navždy ho zdiskreditovat?



Autor:  ph

Přečtěte si
colombina
13. 2. 2014 • 12:02

Závistivci holt nemůžou pobrat, že je pořád tak výbornej

pilif.99
12. 2. 2014 • 14:02

Evidentně chtějí Jardu rozhodit. Nějak zapomněli, že je to ovšem pohodář nad věcí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.