Čtyři svatby nestačí, drahoušku! Dnes večer si Zach bere Vlasákovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čtyři svatby nestačí, drahoušku! Dnes večer si Zach bere Vlasákovou!

Únor 2014: Vlasáková & Zach
Únor 2014: Vlasáková & Zach (Foto pro Aha! – FTV Prima)

 Už 20 postav nechali krvežízniví scenáristé za tři a půl roku v Cestách domů zemřít a vystrojili jen 4 veselky. Už se ale blýská na lepší časy. Právě dnes večer se vezmou lékařka Černá a státní zástupce Kenigr. Žádnou velkou romantiku ale nečekejte. Jejich představitelé Lenka Vlasáková (41) a Roman Zach (40) to pojali dost civilně.

„Nijak jsme to neprožívali, spíš jsme si z toho dělali s Romanem legraci,“ přiznala Vlasáková, která má za sebou už asi pět filmových obřadů. Zach si hlídal, aby se neztrapnil. „Doufám, že nevypadám jako pitomec,“ uzavřel po natočení obrazu herec.
Z posunu děje k veselejším záležitostem má tak radost hlavně režisér Jaromír Polišenský (48), který spolu s kolegou Jiřím Adamcem (65) Cesty točí. „Shodou okolností vyšly svatby většinou na mě,“ pochvaluje si Polišenský.


Jak šel čas s obřady

Květen 2011: Jandová &  Limr
S přídechem smrti
První ano si v Cestách domů řekli představitelé Helči a Martina, tedy Klára Jandová (34) a Viktor Limr (39). Brali se ve vile a obřad poznamenala smrt Soni v podání Pavly Vitázkové (35). Oddávala je skutečná matrikářka, což hercům připadalo zvláštní. „Dostalo to silný punc opravdovosti,“ přiznala Klára.

Říjen 2011: Postlerová & Potměšil
Svatba s překvapením
Doktor Kosík v podání Ladislava Potměšila (68) připravil veselku jako překvápko pro svou dlouholetou přítelkyni Pacinu alias Simonu Postlerovou (49). „Svatba podle mě není přežitek,“ říká Potměšil. „Ženil jsem se v životě již dvakrát. Druhý obřad byl hodně skromný, ale jsme už spolu přes 40 let,“ spočítal herec.

Květen 2012: Špráchalová & Zadražil
Vzala si nevěrníka
Jan Zadražil (38) se coby Ríša Bernát před svatbou zakoukal do jiné a z obřadu málem sešlo. Nakonec vzala Kači v podání Kamily Špráchalové (42) otce svého dítěte na milost. Oba herci ale v reálu svatby nemusí a nejsou se svými protějšky svoji. „Dala bych přednost mejdanu někde na zahradě mezi přáteli,“ říká Kamila.

Duben 2013: Janáčková & Hampl
Sňatek v nemocnici
Čtvrtou dvojicí, která do toho v seriálu praštila, byla Eva Janáková coby Kristýna Janáčková (32) a doktor Vencl v podání Ladislava Hampla (32). Kvůli nemocnému srdci nevěsty se svatba konala v nemocnici i se stojanem s  infúzí. Maskéři herečku místo nalíčení naopak nabělili, aby vypadala nemocně a unaveně.
Únor 2014: Vlasáková & Zach
Nejnovější veselka
Svatbu onkoložky Valerie v podání Lenky Vlasákové (41) a státního zástupce Hynka alias Romana Zacha (41) zasadila produkce do jedné malé obřadní síně. Hlavní představitelé to nijak neprožívali. „V civilu jsem se nikdy neženil, tak ani nevím, jak se mám tvářit,“ přiznal Zach. „Nasadil jsem univerzální slavnostní obličej,“ dodal.

Na fotky ze všech předchozích veselek se můžete podívat v galerii.



Autor:  hoh

Přečtěte si
mirkazam
14. 2. 2014 • 08:42

Nevím, proč Vlasákovou cpou do všech seriálů, když její výkon je jako přes kopírák. Co je to za herečku ?Všude stejně šeptá a její výraz je neměnný.

frannes
12. 2. 2014 • 17:28

Zdravím, seriál Cesty domů vyniká mnoha minely vyplývající z neznalosti autorů scénáře především předpisů a praktik v celém procesu vyšetřování, přípravy žaloby a soudní praxi, především podjatostí různých představitelů , neprofesionálního chování policistů atd. Nyní to vypadá,že ve vile u Kenigrů by mohlo vše pod jednou střechou se semlít jako v mlýnku, Jaryn by věc vyšetřil, Hynek zpracoval pro soud, matinka by soudila a její přítel by dělal obhájce.Chybí jen někdo , kdo by provinilcům sekal hlavy nebo končetiny a další jež by mrtvolky zakopávasl na zahradě.Nevídáná věc, Jaryn si jen tak picne na Závišovu gorilu, asi ji zraní, ví vůbec někdo co znamená použití služební zbraně proti jiné osobě za zahájení řady následných úkonů , v ději ale nic, asi je to běžné (třeba to tvůrci okoukali z westernů ,na divokém západu v době než i tam nastal nějaký právní stav).Pro Hynka by jako svtební dar měli připravit opancéřované trencle se zámkem, klíč by nevěstinka měla na tácku s prstenem.V seriálu za dobu co jsem s přestávkami viděl se vyskytla řada pozoruhodných minel i z oblasti zdravotnictví, výkony některých představitelů mi brání dokonce se na ně dívat i v jiných filmových a divadelních kusech (Rybová, Etzler).Celkově vhodné pro nenáročného diváka s IQ tykve a mírně thrillerově orientovaného,jednou za čas tam přijede buldozer a vše staré vyhrne kamsi a začne s novou rodinou, jen ten Mašek stále plave od série k sérii .

ahmik
12. 2. 2014 • 14:58

Hlavně ať superhvězda Vlasáková své ANO řekne NAHLAS a nešeptá jako v celém seriálu.Většina diváků už tomuto morbidnímu a hloupému seriálu řekla NE a tak ať alespoň jednou zde zazní hlasité ANO.

bernadette
12. 2. 2014 • 09:03

Řekla bych, že jen pokračují v tradici. Ordinace v růžové zahradě nebo Rodinná pouta nejsou o nic duchaplnější. Jen se možná trochu přitvrdilo, protože se tvůrci domnívají, že tím přilákají diváky. Nepřilákají. Kdo chce něco napínavějšího, pustí si radši krimi a ne tuhle s.r.a.č.k.u.

johanka
12. 2. 2014 • 08:27

Seriál Cesty domů je něco tak hloupého, že podle mého názoru se něco podobně stupidního v naší zemi ještě "nepodařilo" natočit. Kultura čechů je v hlubokém úpadku, jak dlouho budeme nuceni dívat se na něco podobného ???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.